Culicaravan

De Culicaravan is de foodtruck uit de stal van Restaurant Fox! Wij komen bij u langs met een ludieke oldtimer-caravan die is omgebouwd tot foodtruck. We werken samen met het Landschap Overijssel en brengen u streekproducten in de vorm van streetfood, bbq of diners aan lange tafels.

De Culicaravan is gespecialiseerd in het organiseren van feesten in festival thema; samen met ons uitgebreide netwerk kunnen wij u totaal ontzorgen wij verhuren ook stretch (flex) tenten.

Wij hebben daarnaast nog ons ‘Zusje’ een aanhangertje uit 1953 voorzien van een Big Green Egg en ons ‘Bartje’ een multifunctioneel barretje van waaruit je smoothies kunt laten maken, speciaalbiertjes kunt schenken of in kunt zetten als wijnbar. Reizend door Nederland, België en Duitsland heeft de Culicaravan prijzen gewonnen en naam gemaakt als vertegenwoordiger van Twente op ludieke wijze. Niet alleen de uitstraling maar ook de kwaliteit van het eten is van hoog niveau doch simpel en ouderwets (ambachtelijk slowfood)

Wij kennen verschillende thema’s; Streetfood; slowfood served fast! – Slow Ribs, Flammkuchen Vergeten Vleesch; de Rokerij van Fox; of een complete Foodyard met hapjes tijdens een feest of live cooking bij diners.

 

Event portfolio;

Wij hebben ruime ervaring op events van private party tot bruiloft of van middelgroot event met c.a. 10 tot 15 duizend bezoekers tot grote events tot 80 duizend bezoekers. Wij kijken met bijzonder veel plezier terug op de Proef Eet in Enschede waar wij maar liefst drie keer in de prijzen vielen (Tweede plaats Ziveren duyt (beste cateraar), Publieksprijs en de Styling prijs – dit event trok ruim 50 duizend bezoekers). In 2015 werden wij door 24 Kitchen beoordeeld als een van de beste 10 foodtruck’s van Nederland bij de Nederlandse Foodtruck Awards.

De Culicaravan ook op uw event of festival? Wij bieden diverse mogelijkheden van streetfood tot vergeten vleesch, slowribs of complete bbq of creatieve hapjes op je feest. Kijk op onze Facebook pagina voor een leuke foto impressie.

FBK Games Hengelo

Tutti Italia Denekamp

Brides Bubbles & Beats bruidsevent Twente

Hengelo’se zomermarkt

LTO events – met de fiets de boer op

RRROLLEND LEIDEN food festival

PROEF-EET Enschede food festival

Smaakmakersfestival Drente food festival

RRROLLEND DEN HAAG food festival

Landgoed Twente Marathon

Foodwalks en events Landschap Overijssel

Landgoed Twente Fair

Lekker Twente familiedag

 Enschede Marathon

Foodtruck at your wedding!

Rotary Ootmarsum

Fields of joy festival

Koningsfeest Denekamp

Universiteit Twente

Barrio Cantina foodtruck festival

Winter Wonderryck

Set up ’65

Twente Aspergetour 2015

Local Sunday Market Enschede

24 Kitchen Foodtruck Awards

 

Lekker! Foodtruckfestival Turnhout

Partner Landschap Overijssel