Fox Beach Club

Lekker loungen, fingerfood and more!

 

 

 

 

Wij hebben de ruimte en vooral heel veel zin om je te zien!

Kom genieten op ons ruime terras met loungesets, onder de flextent of in de zon. De avondzon op je gezicht, lampjes in de bomen, een goed glas wijn voor je neus en een tafel vol heerlijke gerechten.

Waar Fox normaal gesproken in deze tijd huwelijksfeesten verzorgt, schuif je deze zomer aan in een bijzonder pop-up terras in de open lucht. Lekker genieten in een festivalachtige setting aan het water, in de natuur. Perfect voor een date night of een borrel op afstand!

Wij zien ernaar uit je te mogen begroeten!

Slecht weer?? Klik hier!

Only the Best

Fresh cocktails, tasty meals!

Op ons ruim drie hectare grote terrein (30.000 vierkante meter) kan dit uiteraard zonder problemen.

Waar we normaal gesproken altijd volgeboekt zijn in de zomertijd kun je nu je kans grijpen ;-) Kom genieten van ons heerlijke loungeterras, in de zon of onder de flextent!

€ 19.95 p.p.

Beach brunch!

 

Woe t/m zat: een selectie van de heerlijkste belegde minibroodjes, wrapjes, croissantjes en meer! Keuze uit twee warme gerechten, geserveerd aan tafel. Tot slot weckpotjes met zoete lekkernijen en een waterijsje.

Op zondag brunchen? Klik hier!

Genieten tot en met dus!

€ 17,50 p.p.

1,5M hapjesplanken!

Een mega hapjesplank waarvan je toch lekker samen op afstand kunt genieten! Gevuld met koude hapjes, zoals wrapjes, breekbrood met kruidenboter en aïoli, olijfjes etc. Of met warme hapjes: sateetjes, bitterballen, hotwings en natuurlijk de sticky slow ribs van Fox.. 

€ 30,00 / € 35,00 p.p.

Beach Dinner!

Een selectie van mini-voorgerechten op tafel, zoals carpaccio-wrapjes, vitello tonnato, zalm.. Gevolgd door een soepje, daarna af te halen hoofdgerechten (bief, kip-teriyaki, gambas in tempura) en mini-toetjes.. Heerlijk samen met uw naasten van genieten!

Verfrissende wijnen

Niets zo goed als een goed glas wijn in de zwoele avondlucht. Fox schenkt daarnaast natuurlijk bubbels, en maakt graag een glas Aperol Spritz voor u klaar.  

 

Fingerfood

Bestel heerlijke nachos, sateetjes, bruschette:  you name it, we make it!

€ 8,00

Heerlijke cocktails!

Een selectie van de lekkerste cocktails, vers voor u bereid! 

Lekker genieten van de zomer, met een verfrissend drankje in uw hand. Beter gaat het niet!

€ 20,00 p.p.

Picknick

Een rijk assortiment aan minibroodjes, wrapjes, croissantjes en meer! Weckpotje met hangop en vers fruit erbij, plus een fles water en een fles jus. Neemt u een kleedje van Fox en vleit u zich aan de vijverrand.. Bij mooi weer te reserveren!

€ 25,00 

XXL afhaal-Carpaccio!

Lekker voor de lunch, hapjes of diner😋 Deze mega-carpaccio krijg je mee in een 50cm pizzadoos. Kies zelf je carpaccio-style, variërend van de klassieke carpaccio tot een vitello tonnato met rosbief, beenham of zalm.. 

Mis het niet

Op afstand het beste terras.. 

Kom genieten van een heerlijk loungesfeertje in de natuur, aan het water. In de avondzon, onder de tent, wat je maar wilt!

Openingstijden terras

WOE – DON
10.00 – 17.00
Keuken geopend vanaf 20 personen

VRIJ – ZAT – ZON
12.00 – 23.00
Keuken vanaf 12.00 

MAA – DIN
Gesloten

Mogelijkheden keuken

Wees niet verlegen en mail ons als je vragen hebt!

BEACH BRUNCH

Vrij en zat 12.00 – 14.30

BEACH DINNER

Vrij t/m Zon vanaf 17.00

FINGERFOOD – 1.5M HAPJESPLANKEN

Vrij – Zat – Zon doorlopend vanaf 12.00