Culicaravan

Culicaravan is een foodtruck uit de stal van Restaurant Fox! Wij komen bij u langs met een ludieke oldtimer-caravan die is omgebouwd tot foodtruck. Wij brengen u streekproducten in de vorm van streetfood, bbq’s of diners aan lange tafels.

De Culicaravan is gespecialiseerd in het organiseren van feesten in een festival-achtig sfeertje: samen met ons uitgebreide netwerk kunnen wij u totaal ontzorgen. Fox verhuurt ook flex-tenten.

Daarnaast is er ons ‘Zusje’: een aanhangertje uit 1953, voorzien van een Big Green Egg en ‘Bartje’: een multifunctioneel barretje van waaruit bijvoorbeeld smoothies gemaakt kunnen worden, we speciaalbiertjes kunnen schenken of in kunnen zetten als wijnbar. Dit jaar is Forno toegevoegd aan het rijtje: een prachtige design houtoven, zeer geschikt voor onder andere het live bereiden van Flammkuchen. Daarnaast een goede heater ;-) Reizend door Nederland, België en Duitsland heeft de Culicaravan prijzen gewonnen en naam gemaakt als vertegenwoordiger van Twente op ludieke wijze. Niet alleen de uitstraling maar ook de kwaliteit van het eten is van hoog niveau: ambachtelijk slowfood.

Culicaravan kent verschillende thema’s: streetfood, slowfood (served fast!), Slow Ribs, Flammkuchen, Vergeten Vleesch, de Rokerij van Fox. Een complete foodyard met hapjes tijdens een feest behoort tot de mogelijkheden. Culicaravan, Bartje, Zusje en Forno zijn ook prachtige plaatjes bij ‘lange tafel’-diners.

Culicaravan komt bij u langs vanaf dertig volwassenen, prijzen vanaf € 19,95 per persoon met startup- en transporttarief van € 250,00.

Event portfolio

Culicaravan geeft ruime ervaring op events; van private party tot bruiloft of van middelgroot tot grote events (80 duizend bezoekers). Wij kijken met bijzonder veel plezier terug op de Proef Eet in Enschede waar wij maar liefst drie keer in de prijzen vielen (Tweede plaats Ziveren duyt (beste cateraar), Publieksprijs en de Styling prijs – dit event trok ruim 50 duizend bezoekers). In 2015 werden wij door 24 Kitchen beoordeeld als een van de beste 10 foodtruck’s van Nederland bij de Nederlandse Foodtruck Awards. Onderaan deze pagina een greep uit de evenementen waar Culicaravan aanwezig was.

De Culicaravan ook op uw event, feest of festival? Wij bieden diverse mogelijkheden! Van streetfood tot vergeten vleesch, slowribs of complete bbq, uitgebreid diner of creatieve hapjes op je (avond-)feest. Klik hier voor onze Facebook-pagina met een leuke foto-impressie.