High Tea

Een feestje tussen lunch en borrel!

Met onze high tea maken we tussen lunch en borrel een feestje voor onze gasten, gemaakt met een aantal Twentse ingrediënten. Fox biedt twee soorten high tea aan: de classic en de afternoon high tea. U dient minimaal een dag vooraf te reserveren, een high tea is al mogelijk vanaf 2 personen. Voor de heren hebben wij als nieuwe tegenhanger van de high tea een high beer met stoere mannenhapjes en speciaalbieren.

Classic high tea € 17,95

Tijdens deze high tea worden Twentse ingrediënten gebruikt. Heerlijk vers tramezzini-brood wordt gebruikt voor onze sandwiches, natuurlijk belegd met kaas uit onze omgeving, huisgerookte zalm en ham van het scharrelvarkentje. Zoete delicatessen zoals petit four, gevulde cake, chocolade etc. worden gecompleteerd met de heerlijke theesoorten van Lipton. Een mooie gelegenheid om lekker bij te kletsen! ’s Zomers kan dat lekker aan het water op het terras. U kunt tevens gebruik maken van o.a. onze jeux de boules- of Boerengolfbaan (jeu de boules kosteloos, aan het Boerengolf zijn extra kosten verbonden).

De classic high tea wordt (vanaf twee personen) uitsluitend op zondagen voor 16.30 uur geserveerd en is niet bedoeld als avondmaaltijd. Bij meer dan 20 personen ook op andere dagen mogelijk.

Afternoon high tea € 23,50

Fox breidt met de afternoon high tea de classic high tea uit met drie heerlijke warme gerechtjes, met tussenpozen aan tafel geserveerd.
De afternoon high tea wordt (vanaf twee personen) uitsluitend op zondagen voor 16.30 uur geserveerd en is niet bedoeld als complete avondmaaltijd. Vanaf 20 personen is de afternoon high tea ook op andere dagen mogelijk.

Voor meer informatie kunt u bellen met +31(0)541-354100 (di-zo 10.00-21.00 uur) of kunt u terecht op ons contactformulier.

Wijnproeverij bij Fox

Toch wel eens nieuwsgierig naar wat wijn nu zo bijzonder maakt? Reserveert u een wijnproeverij! Voor groepen van tien tot twintig personen zet Fox een tafel klaar en voorziet u van praktische tips met betrekking tot wijn. Aan de hand van een aromawiel worden de eerste stappen gezet op het gebied van het proeven van wijn en natuurlijk staan er enkele heerlijke wijnen op u te wachten! Tussendoor enkele amuses en natuurlijk water en brood om uw smaakpapillen te neutraliseren.

Fox richt zich niet op het verkopen van flessen wijn, maar wil u uitsluitend een plezierige en leerzame middag bezorgen!

Fox presenteert deze proeverij voor € 19,95 per persoon, combineert u de wijnproeverij met een dinerbuffet, dan kan dit voor € 50,00 per persoon inclusief bier, fris en wijn tijdens het aansluitende dinerbuffet. Uitsluitend op reservering.