Tapas bij Fox

Nieuw bij ons

Tapas: € 25,00 per persoon (vanaf 20 personen), kinderen vanaf € 5,95 per kind.

Wij verzoeken u vriendelijk te reserveren.

Genieten van veel verschillende kleine, koude en warme hapjes en gerechtjes die samen de maaltijd maken. Dat is Tapas of pintxos eten: een eettrend die de laatste jaren vanuit Spanje is komen overwaaien. Tapas zijn niet alleen lekker in de zomer maar lenen zich ook uitermate goed voor een middagje loungen in de winter.

U kunt ook in Denekamp terecht voor vernieuwende tapas: Fox serveert op creatieve wijze een menu van echte pintxos en tapas, uiteraard gemaakt van verse streekproducten! Natuurlijk zijn ook de kinderen welkom bij Fox met verschillende kindermenuutjes vanaf € 5,95 (incl. ranja), tezamen met de binnenspeeltuin een gegarandeerd succes. Zo wordt een middagje tapas eten geschikt voor de gehele familie!

Fox maakt een ruim assortiment van voorgerechtjes, warme hoofdgerechtjes en dessertjes. Er komen diverse bordjes op tafel met heerlijke pintxos (hapjes aan een stokje) en daarnaast ook tapas (kleine hapjes op bordjes). De geserveerde pintxos en tapas kunnen natuurlijk worden bijbesteld!

Al deze heerlijkheden heel betaalbaar: Fox hanteert de prijs van € 25,00 per persoon voor drie gangen Twentse tapas en pintxos eten, met een heerlijk kopje koffie na. Natuurlijk met bijpassende wijnen (niet bij prijs inbegrepen) en vriendelijk personeel dat al het geserveerde uitlegt aan tafel. Een aanrader dus!