Uw kinderfeest bij Restaurant Fox

Boerengolf - indoor speeltuin

Wilt u geen drukte in huis maar wilt u wel dat de kinderen zich vermaken? Kom naar restaurant Fox! Wij bieden u verschillende mogelijkheden voor een gezellig kinderfeest met gebruik van onze faciliteiten. Gelieve voor een kinderfeest te reserveren. Normaal gesproken kunnen kinderfeestjes van woensdag t/m zondag. Voor meer informatie kunt u bellen met +31(0)541-354100 (telefonisch bereikbaar op di-zo 1000-21.00 uur) of kunt u terecht op ons contactformulier.

Indoor feestje – €5,95 per kind

Geschikt voor kinderen vanaf een kleine 3 jaar tot max. 9 jaar.

  • Onbeperkt ranja drinken
  • Patat met een kroket of frikadel
  • Spelen in de 120 m2 grote binnenspeeltuin (2-9 jaar)

Twentse kidsparty – € 7,95 per kind

Geschikt voor kinderen vanaf 7-8 jaar.

Een leuke middag waarbij u en uw kinderen worden ontvangen aan een gezellige tafel met ranja. Wij leggen het Boerengolfspel uit en u wordt naar de banen begeleid. Het boerengolfspel duurt ca. 1 tot 1,5 uur en daarna is het onbeperkt ranja drinken en de kinderen krijgen patat met een kroket of frikadel. Afhankelijk van de leeftijd van de kinderen kan er nog even in de indoor speeltuin gespeeld worden. Dit kinderfeest kost € 7,95 per kind, ouders betalen ook voor het boerengolf als hieraan door hen wordt deelgenomen.

  • Patat met een kroket of frikadel
  • Boerengolfspel (met uitleg)
  • Gratis gebruik binnenspeeltuin (tot 10 jaar)
  • Onberperkt ranja drinken
  • Kinderfeest met Boerengolf € 7,95 per kind

N.B. kinderen tot 10 jaar kunnen bij een kinderfeest met Boerengolf gebruik maken van de binnenspeeltuin, vanaf 10 jaar is dat niet mogelijk. Groepen kinderen van tien jaar en ouder zijn te oud voor onze binnenspeeltuin, is uit ervaring gebleken.

 

Indoor speeltuin

Overig

Gezien het feit dat Fox geen chips en snoep verzorgt bij kinderfeestjes, kunt u rustig zelf dergelijke etenswaren meenemen. Ook het kadootjes uitpakken kan op onze locatie, zodat u thuis feitelijk niets hoeft te doen met de kinderen. Wij ruimen ‘de rommel’ graag voor u op! Voor meer informatie kunt u bellen met +31(0)541-354100 (telefonisch bereikbaar op di-zo 10.00-21.00 uur) of kunt u terecht op ons contactformulier.