Kerst bij Fox

Lekker genieten van brunch of dinerbuffet!

Kerstbrunch € 38,50

In het moderne, in kerststijl gedecoreerde restaurant vindt u tijdens de kerstbrunch voor elk wat wils. Fox presenteert een brunch:

  • Eerste kerstdag 10.30 tot 12.30 uur (nog voldoende plaatsen).
  • Eerste kerstdag 13.30 tot 15.30 uur (nog voldoende plaatsen).
  • Tweede kerstdag 10.30 tot 12.30 uur (25% volgeboekt).
  • Tweede kerstdag 13.30 tot 15.30 uur (nog voldoende plaatsen).

Natuurlijk is de hele dag onze indoor speeltuin geopend!

Koffietafel

Voor de kleine zoete trek vindt iedereen aan onze koffietafel wel iets: naast koffie en thee staat er een overvloed aan zoete heerlijkheden als soesjes, cakejes, en minigebakjes opgesteld. Smullen dus!

Soepen

Fox zet deze kerst een heerlijke heldere bouillon voor u klaar, tezamen met een dagverse gebonden soep. Natuurlijk ontbreken talrijke garnituren als soepstengels en broodjes niet.

Broodbar

De broodbar is extra uitgebreid dit jaar: achter deze bar maken de jongens en meiden van Fox heerlijke, luxe belegde mini-broodjes voor u klaar, zoals een sandwich gerookte zalm, mini-croissants met ham en kaas en broodjes carpaccio. Leuk om lekker te proeven! Wij staan u graag te woord om uitleg te geven. Voor de liefhebbers staan er tosti-ijzers, en losse, luxe broodsoorten zijn ook aanwezig, zodat u ook zelf uw broodje kunt beleggen met verschillende zoetwaren, kaas of vleeswaren.

Saladebar

Stelt u lekker uw eigen salade samen aan onze zeer uitgebreide saladebar! Verschillende verse slasoorten met zongedroogde tomaatjes, gemarineerde courgette, croutons, champignonnetjes, fetakaas, pijnboompitten, verschillende dressings en oliën en nog veel meer. Ook zijn er ambachtelijke  salades aanwezig die al door het team van Fox bereid zijn.

Het warme eiland

Natuurlijk ontbreken de warme gerechten bij de brunch niet! Maakt u uw keuze uit heerlijke mini pancakes, broodjes warm vlees, een mini-hamburger of een van de andere warme lekkernijen. Direct vanaf de bakplaat kunt u ook genieten van onder andere een gebakken eitje of omeletten, gebakken door een van onze koks.

Dessertbar

Nog trek in en plaats voor een toetje? Verwent u zich bij Fox met een ijsje met warme kersen of één van onze zelfgemaakte mini-mousses en bavaroises. Zowel vers, als gekonfijt fruit is rijkelijk aanwezig!

Fox presenteert deze kerstbrunch voor € 38,50 per volwassene, kinderen 4-12 jaar € 1,90 per tien centimeter.

Thee en koffie zijn bij deze brunch inbegrepen, alle overige dranken kunt u bestellen en worden apart bijgerekend. Om te reserveren of voor meer informatie klikt u hier.

Kerstdiner € 55,00

  • Eerste kerstdag om 17.00 tot 19.30 uur (nog voldoende plaatsen).
  • Tweede kerstdag om 17.00 tot 19.30 uur (nog voldoende plaatsen).

Natuurlijk is de hele dag onze indoor speeltuin geopend!

In het prachtig in kerststijl versierde restaurant vindt u tijdens het kerstdiner onder andere het volgende:

Amusebar

Achter onze amusebar staat het keukenteam van Fox voor uw klaar met allerhande eigenzinnige, luxe amuses. U kunt genieten van kleine proeverijtjes waarbij u alles kunt proberen. Graag leggen onze koks uit wat ze gemaakt hebben zodat u weet wat u proeft, bijvoorbeeld die heerlijke buffelmozzarella van de Buffalofarm Twente of carpaccio van het brandrood rund van Erve Bossem!

Soepen

Fox zet deze kerst een heerlijke heldere wildbouillon voor u klaar, tezamen met een dagverse gebonden soep. Natuurlijk ontbreken garnituren als soepstengels en broodjes niet.

Saladebar

Stelt u lekker uw eigen salade samen aan onze zeer uitgebreide saladebar! Verschillende verse slasoorten met zongedroogde tomaatjes, gemarineerde courgette, croutons, champignonnetjes, fetakaas, pijnboompitten, verschillende dressings en oliën en nog veel meer. Ook zijn er ambachtelijke salades aanwezig die al door het team van Fox bereid zijn.

Visselectie

Bij het kerstdiner ontbreekt onze koude visselectie niet! Van gerookte makreel tot gepocheerde zalm, u vind het allemaal bij Fox.

Warm eiland

In ons warme buffet vindt u verschillende vlees- en vissoorten, luxe warme groentes en een diversiteit aan aardappelgarnituren.  Natuurlijk gebruiken wij ook met kerst het liefst de specialiteiten die ons worden aangeleverd door locale boeren en telers zoals wederom het brandrood rund van Erve Bossem en shiitakes van Masselink. Onze kok bakt graag voor u à la minute op de bakplaat de verschillende gerechten, geheel naar uw smaak. Hierbij kunt u denken aan biefstuk van Twents rund, verse vis, enzovoorts; heerlijk genieten met familie en vrienden! Fox maakt ‘slow food’: langzaam gegaard vlees, dat bijna van uw vork afvalt. Natuurlijk kunt u ook kennismaken met de karakteristieke gerookte smaak van een heerlijk biefje van onze Green Egg.

Kaasbar

Trek in een stukje oude kaas of wilt u eens iets proeven? Dan presenteert Fox de kaasbar: een selectie van de beste buitenlandse kazen waarvan u heerlijk kunt genieten; wij adviseren u graag een bijpassende port.

Dessert

Heeft u nog steeds een gaatje vrij? Dan presenteert het keukenteam van Fox een grand dessert met verschillende soorten roomijs, vers en gekonfijt fruit, crème brulée, panna cotta, tiramisu’ en verschillende huisgemaakte mousses.

Fox presenteert dit kerstdiner voor € 55,00 per volwassene, kinderen 4-12 jaar € 3,00 per jaar.

Prijzen exclusief alle dranken. Om te reserveren of voor meer informatie klikt u hier!

Kerst Restaurant Fox
Wafels kerstbrunch
Zoetigheden Kerstbrunch
Broodjes kerstbrunch
Kaastafel kerstdiner
Hoofdgerechten kerst
Kerst bediening
Restaurant Twente
Kerst bediening
Kerst bediening