Vier jouw bruiloft bij Fox!

Service op maat in een moderne setting

Als één dag in je leven perfect moet verlopen, dan is het wel de dag waarop je trouwt. Fox heeft, als zowel wettelijke als kerkelijke trouwlocatie, alles in huis om jullie een onvergetelijke huwelijksdag te bezorgen! Vraag nu per email onze pdf met trouwinformatie aan voor een eerste indruk van mogelijkheden en prijzen.

Trouwen bij Fox

Van een spectaculaire entree vanaf de oprijlaan (met meer dan zestig eiken), een strakke designlocatie, een terras aan het water, een smaakvol, ambachtelijk, vers diner tot een sprankelend feest met entertainment, Fox is van alle markten thuis! Het is natuurlijk mogelijk om bij ons te trouwen, aan het water of in de lounge, overdag of tijdens het feest.

De culinaire gerechten die Fox serveert, kunnen jullie van tevoren proeven op onze kosten tijdens een ontspannen proefdiner. Dan bespreken we meteen de wijnkeuze, want ook dat kunnen jullie met een gerust hart aan Fox overlaten. 

 

Bij Fox zijn de mogelijkheden onbeperkt!

  • Thema’s doorgevoerd in kleuren
  • Anders dan anders
  • Gerechten vanaf onze eigen mini-foodtrucks
  • Buiten trouwen en buiten eten aan lange tafels tussen onze vijvers
  • Maak van jouw bruiloft een mini-vakantie en blijf lekker slapen! Klik hier
  • Flexibiliteit tot in de details
  • Persoonlijk contact
  • Goede samenwerking met weddingplanners en ceremoniemeesters
  • Wij doen ons uiterste best om van jullie dag een happening te maken waarover nog lang wordt nagesproken!

Meer informatie over trouwen bij ons

Meer weten over trouwen bij Fox? Neem dan contact met ons op. Wij nemen graag de tijd voor een persoonlijk advies. Ook kunnen wij jullie per email reeds algemene informatie plus een aantal arrangementen toezenden voor een goede eerste indruk van onze mogelijkheden en prijzen! Fox laat zien dat trouwen ook anders kan, op een manier die bij jullie past. Met allerlei nieuwe trends, advies, ideeën en inspiratie in persoonlijke gesprekken.

Wij zijn altijd bezig ons te verbeteren of nieuwe trends te introduceren. Circa vier tot zes weken voor jullie bruiloft kunnen jullie met z’n tweeën gratis komen proefeten bij Fox. Tijdens deze avond stellen wij samen met jullie het diner voor jullie trouwdag samen en kiezen jullie de verschillende wijnen die op deze dag geschonken zullen worden.

Trouwen op een van de buitenlocaties van Fox

Naast de prachtige trouwlocatie die Fox op zijn eigen locatie biedt, verzorgt Fox ook dag- en avondbruiloften op een van zijn buitenlocaties! Zo is het mogelijk om te trouwen in het stille, rustieke landschap aan de Dinkel of op een plekje achteraf, ver van de bewoonde wereld. Fox verzorgt graag jullie ceremonie op Erve Beverborg in De Lutte en in het Jan Wesselinkhoes in De Lutte. Ook de Kuiperberg in Ootmarsum is toegevoegd aan de buitenlocaties van Fox.

Meer weten over trouwen op een van de buitenlocaties van Fox? Neem dan contact met ons op. Wij nemen graag de tijd voor een persoonlijk advies. Ook kunnen wij jullie per email reeds algemene informatie plus een aantal arrangementen toezenden voor een goede eerste indruk!

Kortom..

Zolang het huwelijk naadloos aansluit op jullie persoonlijke wensen is Fox tevreden! Ook als het gaat om live entertainment. Het team van Fox zorgt altijd voor een spetterend feest, van hapjes, een maaltijd of compleet met swingende band of trendy DJ.

Alle arrangementen van Fox zijn inclusief buitenlands en binnenlands gedistilleerde dranken. Jullie gasten kunnen dus ook gewoon een bacootje of passoa-jus bestellen!

Blijven slapen? Klik hier!

Winterbruidje?

Fox is ook in de winter een ideale trouwlocatie. Er zijn meerdere mogelijkheden voor diner en avondfeest. Vraag nu onze trouwinformatie aan met geweldige arrangementen binnen ons bedrijf en / of in een van onze lodges!