Allergenen informatie / Dieetkeuken Restaurant Fox

Fox beschikt over een dieetkeuken waarmee de koks ook voor mensen met een voedselallergie heerlijke gerechten kunnen bereiden. Wij verzoeken u vriendelijk bij de reservering aan te geven om welk dieet het gaat. Op basis daarvan wordt er door ons speciaal ingekocht.

Bij aankomst in ons restaurant verzoeken wij u aan de bediening nogmaals aan te geven om welk dieet het gaat. Daarnaast kunt u bij binnenkomst altijd in overleg met de kok bepalen wat u wenst te eten. De keuken maakt dan apart van het buffet de gerechten voor u klaar.

Het buffet is vrij toegankelijk voor alle gasten in ons restaurant, ondanks onze uiterste zorg voor het scheiden van productgroepen kunnen wij niet garanderen dat een van onze gasten niet per ongeluk met een lepel twee verschillende producten heeft opgeschept.

Fox heeft ruime ervaring met het glutenvrije of lactosevrije dieet: zowel mensen met een intolerantie als een allergie kunnen bij Fox terecht! Wij bieden ook diverse mogelijkheden voor mensen met een noten allergie, alles dient echter bij de reservering aangegeven te worden.

Voor verdere informatie of reserveringen kunt u terecht op ons contactformulier.