Overnachten in een trendy en royale lodge

Exclusief ontworpen door Piet Boon
Een heerlijk ruime vakantiewoning in een unieke omgeving. Kom genieten van al het moois dat Twente te bieden heeft, met de royale lodges als de perfecte thuishaven. Exclusief ontworpen door Piet Boon met maar één doel: u in alle opzichten een heerlijk verblijf bieden. Welkom bij Fox Lodges!

De voornaamste facetten van het Twentse landschap vindt u bij ons terug, daarnaast zijn de Twentse steden gemakkelijk te bereiken. En de keuze is aan u: heerlijk relaxen aan het water, in het bos of in het weidegebied of een lekker dagje cultuur of shoppen. Welke plek u ook kiest, veel faciliteiten zijn vanuit onze lodges snel te bereiken. Ons restaurant, met ruime parkeergelegenheid, vormt het hart, prachtig gelegen midden in het kenmerkende Twentse coulissenlandschap. Er is veel te doen in onze omgeving en wij informeren u graag over de uitgebreide mogelijkheden.

Begin de dag met een croissantje op de veranda, geniet vervolgens urenlang van het moois dat Twente te bieden heeft en sluit de dag ‘s avonds in stijl af met een drankje bij het haardvuur in de woonkamer of nog even lekker aan de buitentafel.

Zo wordt iedere vakantiedag een feestje!
Met familie of met vrienden, in een klein gezelschap of gezellig met een grote groep, of voor een vergader/workshop arrangement.

Bekijk de website van Fox Lodges voor meer informatie!

Provincie Overijssel