Iets te vieren?

Fox verzorgt een onvergetelijk jubileum- of verjaardagsfeest

Fox heeft alles in huis om van uw partij een onvergetelijk feest te maken: sfeervol, maar toch modern en trendy ingerichte zalen, een uitstekende keuken, speeltuinen en attente service. Fox neemt uw wensen in acht om zo uw feest geheel naar uw wens te maken.

U kunt hierbij denken aan een klein, intiem feest met kaarslicht en lekkernijen aan gezellige tafels in een ongedwongen sfeer. U kiest al dan niet voor een uitgebreid buffet, hapjes of een BBQ. Fox beschikt over een binnen- en buitenspeeltuin, veel ruimte buiten voor activiteiten, etcetera. Ook een swingend dansfeest met goede muziek, discolicht en een hapjesbuffet of amusebar behoort tot de mogelijkheden. U bepaalt wat u wilt en Fox geeft invulling aan uw wensen.

Speciaal voor kleinere feestjes af te halen: de Foxbox (vanaf tien personen)

Wilt u voor een kleiner gezelschap een leuk extraatje? Bestelt u dan de Foxbox! Bij Fox kunt u deze gevulde box ophalen, gevuld met allerhande heerlijkheden: hapjes, stokbrood, sausjes.. Voor € 10,00 per persoon zet Fox een lekkere box voor u klaar (acht hapjes per persoon plus stokbrood met sausjes, voor bij de borrel, niet maaltijdvullend)! Af te halen per tien personen (10-20-30-..). Zo heeft u ook thuis iets bijzonders!

Kleiner gezelschap? Kom borrelen onder het genot van een hapje (vanaf tien personen)

Met een groepje collega’s, familie of vrienden gezellig borrelen bij Fox met een hapje tussendoor? Fox biedt aan: 2,5 uur borrelen en een Foxbox vol heerlijke hapjes voor € 25,00 per persoon.

Feestje overdag?

Fox heeft een apart zaaltje vanaf 25 volwassenen, waar u heerlijk kunt genieten van een van onze buffetten. Onder de 25 personen is het mogelijk te genieten van een dinerbuffet of brunch, en wat eerder aan te komen om te borrelen of na het eten gezellig na te borrelen met z’n allen!

Voor meer informatie kunt u bellen met +31(0)541-354100 (di-zo 1000-21.00 uur) of kunt u terecht op ons contactformulier. Het is ook altijd mogelijk een vrijblijvende afspraak te maken. Natuurlijk behoren ook BBQ’s tot de mogelijkheden (vanaf € 23,50 en 15 personen).