Familiefeest?

Van borrel tot BBQ bent u bij Fox aan het juiste adres
Fox is de perfecte locatie voor een familiedag: met opa, oma, kinderen en kleinkinderen lekker een middag bijpraten! De kleinsten kunnen zich vermaken in de binnenspeeltuin, terwijl de ouderen gezellig bijpraten onder het genot van een drankje of gebruik maken van een van de overige faciliteiten!

Onderstaande is natuurlijk slechts een kleine selectie van mogelijkheden. Graag gaan wij met u in gesprek over uw ideeën en een invulling van de dag, middag of avond. Ook voor kleine groepjes en kleinere budgetten maken wij graag een voorstel op maat! Neemt u contact op, bijvoorbeeld via ons contactformulier.

Familiedagarrangement met dinerbuffet (vanaf 25 personen)

Aankomst met (2x) koffie en luxe gebak op een tijdstip naar keuze. Twee consumpties naar keuze per persoon zijn tevens inclusief. Verder kunnen de kleintjes (2-10 jaar) gebruik maken van onze indoor speeltuin. Volwassenen kunnen lekker borrelen samen. Vanaf 16.30 uur wordt u uitgenodigd voor het livecooking dinerbuffet. De tafels zijn hier ruim opgezet en u zult geen last ondervinden van andere gasten.

Dit alles voor € 48,95 per volwassene, voor kinderen geldt een gereduceerde prijs.  Bij mooi weer is ook een ontvangst op het loungeterras aan het water mogelijk. 

Op doordeweekse dagen is dit arrangement uitsluitend op aanvraag. 

 

BBQ of buitenkoken

De buitenkook- en BBQ-mogelijkheden kunnen besproken worden vanaf 30 personen. De kosten zijn vanaf € 25,50 per persoon. U gebruikt onze luxe buitenkeukens (op gas) en beschikt over 4 soorten vlees, diverse salades, rauwkost, stokbrood, kruidenboter en sauzen. Op aanvraag sturen wij u onze PDF-folder per email toe, zodat u direct alle soorten kunt overzien. Daarvoor kunt u mailen naar info@restaurantfox.nl.

Eens iets anders op de BBQ? Fox presenteert ook een zgn. ‘hapjes-BBQ’, met allerlei kleine amuse-hapjes en spiesjes voor op de grill. Lekker genieten van kleinigheden dus.

Voor meer informatie kunt u bellen met +31(0)541-354100 (di-zo 1000-21.00 uur) of kunt u terecht op ons contactformulier. Met z’n allen eerst wat borrelen en vervolgens plaatsnemen aan een mooie lange tafel aan het water? Dit kan ook, wij dekken de tafel graag voor u in! Ook dit vanaf 30 volwassenen, uitsluitend op aanvraag. Extra kosten € 2,00 p.p.

Terras