Uw bedrijfsfeest

Een dag vol activiteiten

Fox is de perfecte locatie voor een dag vol teambuilding of bedrijfsfeest. Met vijf hectare buitenterrein, overnachtingsmogelijkheden en een binnengelegenheid met verschillende zaalruimtes kunt u alle kanten op! Hierbij kunt u denken aan een sportieve dag vol actie en teambuilding, of Twentse activiteiten zoals Bumperball of een Twentequiz. Dit in combinatie met een brunch, uitgebreid diner, BBQ of stamppot maakt de dag af. Of wilt u toch een spetterend dansfeest, een crazy (theater-)dineravond, voute afont incl. optreden van een voute Frans Bouwer of helicopter vliegen? U bent bij ons aan het juiste adres!

Fox verzorgt ook diverse ‘motivatie trainingen’ die niet vallen onder de Werk Kosten Regeling (WKR). Daarnaast kunnen wij uiteraard diverse feesten bij u op locatie verzorgen; van leuke activiteit tot foodtrucks of festival in uw bedrijfshal. Bedrijfsfeesten bij u op locatie zijn fiscaal aftrekbaar en vallen niet onder de WKR regeling. U vindt meer informatie op onze ‘catering pagina’.

Onderstaand tonen wij slechts een selectie van mogelijkheden. Heel graag gaan wij met u in gesprek over uw ideeën en een invulling van de dag, middag of avond. Ook voor kleine groepjes en kleinere budgetten maken wij graag een voorstel op maat! Neemt u contact op, bijvoorbeeld via ons contactformulier.

Ook voor kleinere feestjes: de Fox-box

Met een groepje collega’s, familie of vrienden gezellig borrelen bij Fox met een hapje tussendoor? Fox biedt aan: 2,5 uur borrelen en een Foxbox vol heerlijke hapjes voor € 28,00 per persoon.

 

Foxbox
Green Egg terras

Scooter of Solexrijden

Ontvangst met koffie en bijvoorbeeld krentenwegge, uitleg over de Solex of scooter (met route), twee uur rijden en bij terugkomst een borrel, buffet of BBQ. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u!

Thema’s

In samenwerking met evenementenbureaus kleedt Fox graag de zaal aan om uw gasten in de juiste stemming te doen komen! Graag maken wij hierover een vrijblijvende afspraak, neemt u contact op via ons contactformulier.

Solexen bij Fox
Moulin Rouge thema

Bedrijfsfeest met BBQ

Natuurlijk heeft Fox ook BBQ-arrangementen, wat dacht u van een hapjes-BBQ of een All American BBQ met authentieke burgers? U kunt de pdf via email aanvragen door hier te klikken. Fox organiseert BBQ’s in het weekend voor groepen vanaf 30 volwassenen, ook doordeweeks wordt een minimum 30 volwassenen gehanteerd. Vanwege een zeer drukke agenda in 2022, is dit uitsluitend op aanvraag.

U kunt ook kiezen voor een Beer-Bubbles-BBQ-arrangement: ontvangst met bubbels, dranken gedurende vier uur en BBQ met allerlei heerlijke amuses op tafel voor € 63,50 per volwassene.

Natuurlijk zijn er veel meer mogelijkheden binnen ons bedrijf. Wat dacht u van een rytm&trash-workshop of een ‘ik hou van Holland’-avond?

Faciliteiten van Fox: eigen Foodtrucks – Bumperball – Tennisbaan – Diverse zaalruimten

Ook voor kleinere groepen en kleinere budgetten maken wij graag een offerte op maat. Neemt u contact op!