Fox catering

Anders, gestyled en adembenemend!

Fox levert feestbeleving op maat… Op bijna elke locatie!

Fox ziet elk feestje, ieder evenement en iedere bijeenkomst als een nieuwe uitdaging. Wij leveren catering op maat voor iedere gelegenheid, afgestemd op uw wensen en budget. Met passie, en oog voor detail zorgen wij voor een onvergetelijke ervaring. Graag nemen wij uw zorg uit handen en doen wij waar we goed in zijn.

Wij verzorgen niet alleen hapjes en drankjes maar kunnen ook voor u de complete inrichting styling en aankleding verzorgen. Fox verhuurt luxe stretchtenten en heeft de beschikking over drie eigen foodtrucks. Van tevoren komen we langs om de locatie te bekijken en een inschatting te maken van de benodigdheden. Natuurlijk catert Fox ook bekendere buitenlocaties zoals het Jan Wesselinkhoes en Erve Beverborg.

Het is ons doel om uw gasten een heerlijke avond uit te bezorgen, omlijst met heerlijke hapjes en drankjes of een uitgebreid buffet. Wij staan bekend om onze vriendelijke en professionele service, flexibiliteit en het meedenken met onze gasten. Wilt u een thema of heeft u een groot aantal personen onder te brengen? Wij brengen u in contact met de beste leveranciers en mensen die weten wat ze doen en hun afspraken nakomen.

Graag maken wij met u een afspraak om met u de mogelijkheden door te nemen!

Fox Catering Twente – Fox Catering Grafschaft – Fox Catering Nordhorn