Dinerbuffet bij Restaurant Fox

Dinerbuffet 

De opzet van ons livecooking dinerbuffet: het u, als gast, lekker laten proeven van heerlijke gerechtjes die à la minute door onze koks worden klaargemaakt. Fox werkt samen met boerenbedrijven uit zijn directe omgeving en biedt u een uitgelezen assortiment aan verse streekproducten.

Bij aankomst staat er brood met sausjes voor u klaar, waarvan u alvast kunt genieten alvorens daadwerkelijk aan het eten te beginnen. Door de gastheer of gastvrouw wordt alles duidelijk aan u uitgelegd, waarna er een drankje opgenomen wordt.

Vanuit onze amusebar bieden wij u diverse voorgerechtjes en tussengerechtjes aan, variërend van carpaccio tot verschillende cocktailtjes. Natuurlijk zijn er diverse seizoensgebonden heerlijkheden toegevoegd aan ons buffet. U heeft keuze uit verschillende soorten amuses, waarbij natuurlijk onder andere het brandrood rund van Erve Bossem en de Kaas van de boerderij uit Mander niet ontbreken. Achter deze amusebar staat een van onze koks, terwijl hij de amuses vers voor u bereidt, kan hij u hierover van alles vertellen! Ook vindt u hier onze verse soepen met bijlagen. Alles geportioneerd, op eenpersoonsbordjes. 

Wij bieden u een uitgebreide saladebar (tevens in eenpersoonsschaaltjes) met diverse salades uit eigen keuken, maar ook de mogelijkheid om zelf uw salade samen te stellen. 

Onze koks staan voor u klaar om à la minute op de bakplaat vis- en vleesgerechten te bereiden die het lekkerst direct ‘van de plaat’ gegeten kunnen worden. Wij gebruiken voor de bereiding van onze warme producten veelal verse streekgerechten (bijvoorbeeld brandrood rund, buffelmozzarella en shiitakes) en op het seizoen aangepaste gerechten. Daarnaast presenteren wij u een warm buffet, met warme groenten, huisgemaakte champignon dordogne en kibbeling. Natuurlijk ook ‘slow food’:  langzaam gegaard vlees dat bijna van uw vork afvalt,  zoals spareribs en varkenswang.

Ooit al eens van een Big Green Egg willen proeven? Dit kan bij Fox! Achter het buffet bij het livecooking gedeelte bereidt onze chef op Green Eggs vleesgerechten. De smaak van deze gerechten onderscheidt zich door een karakteristieke rooksmaak, het waard om eens te proberen!

Ter afsluiting wordt er een grand dessert gepresenteerd, bestaande uit verschillende kleine mousses, vers fruit, vruchtjes, geconfijt fruit, gebakjes en slagroom.

Dinerbuffet € 38,95 per volwassene exclusief alle dranken.

Kinderprijs € 2,00 per levensjaar (4-12 jaar).

Wij bieden geen drankarrangementen aan bij groepen onder de 30 personen. Voor meer informatie kunt u bellen met +31(0)541-354100 (wo-zo 10.00 – 21.00 uur) of kunt u terecht op ons contactformulier 

Fox verzorgt wekelijks verschillende buffetten. Naast het hierboven beschreven livecooking dinerbuffet verzorgt Fox elke zondag brunches. Daarnaast verzorgt Fox ook catering en partijen.