Teamuitje Twente

Restaurant Fox: echt een unieke locatie

Een bedrijfsfeest geeft u niet iedere dag. Dus wanneer het tijd is voor een bedrijfsfeest dan mag er ook uitgepakt worden. Of het nu enkel voor uw personeel is of ook voor uw zakelijke relaties, een feestje moet ook echt gevierd worden!

Een bedrijfsfeest in Twente is niet alleen een aanrader als u uit de buurt komt. Ook mensen van buitenaf zijn van harte welkom om iets te vieren op de locatie van Fox. Onze locatie heeft meerdere zalen waardoor het ook mogelijk is om met grote groepen uw bedrijfsfeest in Twente te vieren. Kiest u voor een zomerfeest? Dan is Fox de plek waar u moet zijn.

Gelegen in een hele groene omgeving met een prachtige grote vijver kunnen we grote tafels opstellen waar iedereen kan genieten van lekkere gerechten die klaar worden gemaakt in één van de foodtrucks. In de avond, wanneer het donker wordt, worden de fakkels aan de vijver ontstoken en kan de feestavond van start gaan. Iedereen op uw bedrijfsfeest in Twente geniet van de gastvrijheid.

Een actief bedrijfsfeest in Twente

Uiteraard is het ook mogelijk om het één en ander te combineren. Zo kunt u er ook voor kiezen om uw gasten al eerder op de dag te laten arriveren voor het bedrijfsfeest in Twente. Om alvast het gevoel erin te brengen kunnen uw gasten eerst bijvoorbeeld op een ouderwetse Solex een tour door het prachtige Twente rijden.

Bij terugkomst op locatie kunnen uw gasten even lekker bijkomen onder het genot van een lekker hapje en even opladen voor wat de rest van de avond nog te brengen heeft. Locatie Fox heeft de mogelijkheid om te overnachten in een lodge. De gasten van uw bedrijfsfeest in Twente kunnen zich hier dus even opfrissen en klaarmaken voor het verdere programma.

Of u nu kiest voor een feestavond, een theaterdiner of een avond vol spelletjes, wij vinden het belangrijk dat uw gasten en u genieten van het bedrijfsfeest in Twente.

Actuele foto’s bewonderen en op de hoogte blijven? Volg ons op Facebook!

Eigen wensen of ideeën

Misschien heeft u zelf wel ideeën over uw bedrijfsfeest in Twente of wilt u graag een thema doorvoeren op deze dag. Locatie Fox werkt samen met heel veel partners en daardoor kunnen we ervoor zorgen dat uw wensen en ideeën omgezet worden in een plan. Wilt u graag tijdens het diner of feestavond uw bedrijfskleuren terugzien? Geen probleem, themafeesten hebben wij veel ervaring mee.

Zijn er mensen met speciale dieetwensen of allergieën? Ook dit is geen enkel probleem bij de locatie van Fox. Onze speciale dieetkeuken maakt de heerlijkste gerechten vers bereid speciaal voor uw gasten op het bedrijfsfeest in Twente.

Wilt u onze locatie een keer bezoeken of heeft u aanvullende vragen? Neemt u dan contact met ons op zodat wij u verder kunnen helpen.

Stoer eten: Streekproducten uit Twente: Oorspronkelijk, Eerlijk en Rijk van smaak