Catering in Almelo regelt u bij Restaurant Fox

Niet alleen als restaurant in een prachtige omgeving heeft Restaurant Fox inmiddels naam gemaakt. Ook als cateraar in Almelo en in de verre omgeving daarvan zijn wij inmiddels een bekende naam. Bent u op zoek naar catering in Almelo of ergens anders in het land? Heeft u een groot evenement gepland staan en bent u op zoek naar een unieke samenwerkingspartner waarbij u niet de standaard gerechten geserveerd krijgt? Dan past Restaurant Fox op uw evenement!

Niet alleen catering in Almelo maar ook daarbuiten

Evenementencatering voor een grote groep of een bedrijfsevent is iets waar Fox al veel ervaring mee heeft. Niet alleen als catering in Almelo maar ook ver daarbuiten. Wij kijken net even iets verder en maken van ieder event weer een feestje! Zo kunt u bijvoorbeeld voor de catering in Almelo een eigen chef-kok inschakelen. Deze maakt ter plekke voor alle gasten van uw event de allerlekkerste gerechten.

Wilt u net een stapje verder gaan wanneer u denkt aan catering in Almelo? Ook dat kan uiteraard bij Restaurant Fox. Wij denken altijd graag met onze klanten mee. Niet alleen op het gebied van hapjes en drankjes. Wist u bijvoorbeeld dat wij ook de aankleding van uw evenement kunnen verzorgen? Daarnaast werken wij samen met heel veel ervaren partners, allen met een eigen specialisatie waardoor uw evenement alleen nog maar mooier kan worden. Wij doen dus niet alleen de catering in Almelo en omgeving, maar wij zijn een echte partner bij het organiseren van uw evenement. 

Thema’s doen het altijd goed

Heeft u er al over nagedacht of u een thema gaat gebruiken bij uw evenement? Het kan het event net even iets extra’s geven. Het hoeft niet altijd een uitbundig thema te zijn. Zo is het ook heel mooi om bepaalde kleuren te gebruiken waardoor u gebruik maakt van een kleurenthema. Betreft het een bedrijfsevenement? Dan geven we u alvast de eerste tip: laat uw bedrijfskleuren subtiel terugkomen in de aankleding. Denk hierbij aan de tafelaankleding en decoratie bij binnenkomst. Zo zorgt u dat uw gasten meteen een herkenningspunt hebben.

Niet alleen het evenement vraagt veel van uw tijd, ook alles daaromheen kan ervoor zorgen dat u door de bomen het bekende bos niet meer ziet. Geen stress of zorgen, schakel Restaurant Fox, catering in Almelo en omgeving, in en uw evenement wordt echt een feest!

Actuele foto’s bewonderen en op de hoogte blijven? Volg ons op Facebook!

Geniet van goed eten

Op uw evenement genieten van lekker en vers bereid eten? Ook dat regelen wij voor u. Er zijn diverse mogelijkheden om uw gasten te voorzien van de lekkerste gerechten. Zo kunt u ervoor kiezen om iedereen aan tafel te laten plaatsnemen waar zij genieten van een diner. Als u liever iets minder standaards wilt, is dat ook zeker een mogelijkheid. Wat dacht u van verschillende foodtrucks? Waar u gasten zelf kunnen kiezen welke gerechten zij willen uitproberen. In de zomer is een barbecue natuurlijk altijd een goede zet. Mensen genieten buiten van het evenement en kunnen daarnaast verschillende soorten gerechten uitproberen die vers op de barbecue worden bereid.

Wij hebben jaren ervaring in catering in Almelo en daarbuiten. Door deze ervaring weten we dat het weer nog weleens roet kan gooien in het eten. Naast alle extra’s bieden we ook de mogelijkheid om gebruik te maken van luxe stretchtenten. Zo kan uw evenement ook doorgaan bij slecht weer, genieten uw gasten nog steeds van het buitengevoel en geeft het uw event een extra mooie uitstraling.

Meer informatie

Heeft u binnenkort een evenement en bent u op zoek naar een partner die alle zorgen wegneemt? Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op zodat we uw wensen kunnen bespreken.