Catering in Beuningen en omgeving? Wij zijn uw partner

Binnenkort zakelijk iets te vieren of een ander groot evenement? Deze catering in de buurt van Beuningen helpt u graag verder. Wij hebben ervaring in catering op locatie en gaan net een stapje verder dan dat u misschien had verwacht. Zo kunt u bij ons niet alleen terecht voor lekkere hapjes en drankjes, maar kunt u ook de aankleding van uw event aan ons overlaten. Daarnaast werken wij al jaren samen met diverse partners. Hierdoor weten we wat de mogelijkheden zijn en bij wie u moet wezen om het mooiste evenement neer te zetten. Bent u op zoek naar catering in Beuningen en daarnaast naar een partner? Dan helpen wij van Restaurant Fox u graag verder.

Hapjes en drankjes net even anders bij catering nabij Beuningen

Wilt u uw evenement net even iets anders dan anders laten verlopen? Liever geen standaard diner, maar wel lekker en vers bereid eten? Restaurant Fox is uw partner. Wij vernemen graag uw wensen om deze om te zetten tot een groots evenement. Zo kunt u bij ons kiezen uit diverse opties:

  • Lange tafels vol met lekkere gerechte Ook wel de foodyards genoemd. Uw gasten verzamelen lekker buiten en terwijl zij genieten van de buitenlucht aan lange mooi gedekte tafels worden ze ook nog eens op culinair gebied in de watten gelegd.
  • Het festival gevoel wordt gecreëerd met de bekende foodtrucks. Op het terrein van uw evenement staan verschillende trucks die allemaal iets anders bereiden. Uw gasten lopen van truck naar truck en krijgen zo het beste en lekkerste uit de culinaire foodwereld geserveerd.
  • Uw evenement mag natuurlijk niet saai worden. Een goede oplossing is een buffet. Uw gasten moeten dan zelf lopen om iets lekkers te bemachtigen. Ook gelijk een mooie kans om onderweg met andere mensen in gesprek te komen. Het buffet wordt nog net iets specialer gemaakt doordat wij er een chef-kok neerzetten die live alle gerechten vers voor uw gasten bereid.

Evenementen verzorgen doen wij al vele jaren, u mag dus op de expertise van deze catering in Beuningen rekenen.

Actuele foto’s bewonderen en op de hoogte blijven? Volg ons op Facebook!

Nog een stapje verder

Wilt u naast een culinaire beleving uw gasten ook verrassen met de sfeer? Ook dan zijn wij de partner die u zoekt. Wij doen niet alleen catering in Beuningen, maar helpen ook graag bij de aankleding van uw evenement. We hebben al heel veel thema’s voorbij zien komen, maar denken natuurlijk ook graag mee met een thema op maat. Wilt u liever het evenement aankleden in bepaalde kleuren zoals bijvoorbeeld bedrijfskleuren of verenigingskleuren? Ook dat is een mogelijkheid.

Neemt u gerust contact met ons op om al uw wensen te bespreken. Wij staan voor u klaar en maken er samen voor uw gasten en uzelf een mooi evenement van.