Catering nabij de Lutte nodig? Maak kennis met Restaurant Fox

U organiseert binnenkort een evenement en heeft daarbij catering in de buurt van de Lutte nodig. Bij het organiseren van een evenement komt best vele kijken, maar daar was u inmiddels vast al achter. Het gaat niet alleen om de locatie, het gaat om het totale plaatje en vooral de gasten moeten het van het begin tot aan het einde naar hun zin hebben.

Mensen genieten vaak van een prachtige locatie die ook nog eens mooi is aangekleed, maar wanneer het eten en de drankjes niet bijzonder waren, dan maakt de locatie al niet heel veel meer uit. Iedereen wil graag van voor naar achteren in de watten gelegd worden, en hoe u het ook wendt of keert, eten is daar een belangrijk onderdeel van. Tijd om gebruik te maken van de kennis van deze catering nabij de Lutte. 

Maak gebruik van de kennis en kunde van deze catering nabij de Lutte

Inmiddels doen we op het gebied van catering in de buurt van de Lutte alweer een aantal jaren mee. We komen op de mooiste locaties en werken samen met inmiddels ervaren partners, die net als ons oog hebben voor gastvrijheid, flexibiliteit en details. Deze samenwerking zorgen er altijd voor dat de gasten genieten van een onvergetelijke ervaring. Dat is uiteindelijk wat u als organisator toch ook wilt?

Actuele foto’s bewonderen en op de hoogte blijven? Volg ons op Facebook!

Heerlijk eten en passende drankjes

Catering is een breed begrip en iedereen doet het op een andere manier. Restaurant Fox heeft ervoor gekozen een ietwat uniekere manier van catering in de buurt van de Lutte en omgeving neer te zetten. Uiteraard kunt u bij ons ook genieten van een diner of buffet, we doen alleen net even iets meer moeite om er toch een bijzonder element aan toe te voegen. Naast buffet of diner kunt u ook kiezen voor onze foodtrucks. Deze worden op het terrein van uw locatie neergezet en uw gasten kunnen genieten van verschillende soorten gerechten. Denk aan heerlijk bereid vlees op de Green Egg, streetfood zoals je dit alleen in het buitenland kunt kopen en sapjes en salades die zorgen voor de balans. Daarnaast kunnen de foodtrucks ook zo ingericht worden dat er een wijnbar ontstaat of een ander uniek concept.

Samen met u als klant gaan we eerst kijken wat uw wensen zijn. Vervolgens gaan wij kijken hoe deze wensen passen in het aanbod dat wij hebben. Lukt het ons niet? Dan schakelen we gewoon één van onze partners in.

Een afspraak maken

Wilt u meer informatie over onze diensten of wilt u een afspraak maken om de catering van uw evenement te bespreken? Wij komen graag bij u langs op locatie om alles door te spreken. Samen maken we er een feest van!