Catering Denekamp nodig? Dan moet u natuurlijk bij Restaurant Fox zijn

In Denekamp bekend vanwege de prachtig gelegen locatie met restaurant waar de lekkerste gerechten vers worden klaargemaakt. Voor de kinderen ook genoeg te doen in de binnenspeeltuin en in de weekenden ook de mogelijkheid voor een brunch of dinerbuffet. Maar Restaurant Fox is meer dan alleen het restaurant. Zo hebben wij inmiddels ook heel veel ervaring in de catering in Denekamp en omgeving. Dus organiseert u binnenkort een evenement voor uw bedrijf, sportvereniging of andere belangrijke gelegenheid? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Restaurant Fox doet ook catering in Denekamp en omgeving

Naast de catering in Denekamp en omgeving doen we nog meer. Wanneer u ons namelijk inschakelt voor de catering van uw event in Denekamp of omgeving, dan kunnen wij ook de complete aankleding voor uw verzorgen. Zoals u van ons gewend bent, zijn wij ook met de catering meerdere samenwerkingsverbanden aangegaan. Hierdoor kunnen we u als klant net dat beetje extra bieden.

Ook het eten is, net als in ons restaurant, uniek. Uiteraard kunt u genieten van een diner of een buffet, maar zoals u van ons gewend bent geven we net even iets meer. Een buffet is natuurlijk hartstikke leuk, uw gasten bewegen zo ook een beetje tussen al het eten door en het zorgt voor afwisseling in gesprekken. Kiest u voor een buffet op uw evenement? Dan plaatsen wij ook graag onze chef-kok achter het buffet, zo is het niet een gewoon buffet, maar een love cooking buffet.

Naast het diner en buffet hebben we nog meer voor uw gasten en petto. We beschikken namelijk over 3 foodtrucks die we op uw evenement kunnen plaatsen. Zo kunnen uw gasten genieten van streetfood, barbecue, gezonde snacks, sapjes of de wijnbar. Een aanrader in de zomer, wanneer u kiest voor een buitenlocatie, is mooie gedekte lange tafels buiten waar iedereen aan kan plaatsnemen. Terwijl ze genieten van de barbecue of één van de andere opties zorgen wij dat iedereen het naar het zin heeft.

Actuele foto’s bewonderen en op de hoogte blijven? Volg ons op Facebook!

Buiten of binnen, voor ons is het altijd feest

Kiest u voor een binnen- of buitenlocatie? Voor ons beide geen enkel probleem. De catering in Denekamp en omgeving kunnen we zowel buiten als binnen verzorgen. Heeft u nog niet helemaal een besluit kunnen nemen over de locatie voor het evenement? Wij werken al jaren in de catering in Denekamp en ver daarbuiten. Daardoor zijn we op mooie plekjes geweest en hebben we daar fijne contacten aan overgehouden. Wij helpen u dus graag in contact komen met een geschikte locatie.

Kiest u voor buiten, maar wilt u wel zekerheid voor uw gasten dat ze droog kunnen zitten bij slecht weer? Dan leveren we – in samenwerking met een externe organisatie –  u graag luxe stretchtenten. Niet alleen dus makkelijk bij slecht weer, maar ook een mooie toevoeging op uw evenement.

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan contact met ons op. Wij maken graag een afspraak om u verder te helpen.