Catering in Enschede voor uw evenement? Restaurant Fox helpt u verder

Ieder evenement is een uitdaging en feestje. Heeft u binnenkort een evenement gepland staan op locatie en bent u op zoek naar catering in de buurt van Enschede? Restaurant Fox levert voor ieder event of feestje catering op maat. Uiteraard houden wij rekening met uw wensen en budget, aan de hand daarvan gaan we kijken naar alle mogelijkheden en maken we er een echte beleving van!

Restaurant Fox creëert een beleving

Iedere cateraar heeft zijn eigen kwaliteiten. Zo ook Restaurant Fox als uw cateraar in de omgeving van Enschede. Wij denken graag met u mee om het mooiste event neer te zetten. Heeft u al een locatie in gedachten? Wij komen namelijk op de door u uitgekozen locatie en zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld wordt. Niet alleen het eten en drinken verzorgen wij, we gaan nog een stap verder. In samenwerking met externe organisatie kunnen wij beschikken over meerdere stretchtenten die wij op kunnen zetten op de door u gekozen locatie. Deze tenten kunnen helemaal naar wens worden gedecoreerd. Leuk wanneer u gebruik maakt van een thema of als u graag bijvoorbeeld de kleuren van uw bedrijf wilt laten terugkomen.

Hapjes of echte foodtrucks op uw evenement

Kiest u voor enkel hapjes en drankjes op uw event of wilt u graag groots uitpakken? Restaurant Fox beschikt over drie verschillende soorten foodtrucks. In combinatie met een buitenevent en onze luxe stretchtenten zorgen we zo voor een echt buitenfeest! Wilt u liever dat uw gasten kunnen genieten van een buffet of diner? Ook dat is geen enkel probleem bij ons. Ook betreft catering in Enschede en omgeving zijn er heel veel mogelijkheden, u kunt bijvoorbeeld kiezen uit een groot buffet zodat uw gasten zelf kunnen kiezen wat zij willen eten. Ook kunt u ervoor kiezen om uw gasten allemaal plaats te laten nemen aan grote gedekte tafels, onderin de stretchtenten of buiten bij mooi weer. Uw gasten kunnen op deze manier genieten van het buitengevoel met de luxe van een diner.

Actuele foto’s bewonderen en op de hoogte blijven? Volg ons op Facebook!

Restaurant Fox neemt alles voor u uit handen

Het organiseren van een groot evenement is hartstikke leuk, maar behoort misschien niet tot uw dagelijkse werkzaamheden. Waarom zou u veel moeite doen als u het ook over kunt laten aan ons als uw cateraar nabij Enschede? Al jarenlang hebben wij ervaring in het organiseren, cateren en aankleden van grote en kleine (bedrijfs)evenementen. Wij komen graag met u in contact om te luisteren naar uw wensen, vervolgens gaan wij aan de slag met ons team om deze wensen om te zetten in een totaalplaatje.

Niet alleen de catering geeft u uit handen. De aankleding en alles waar u liever niet mee bezig bent kunt u aan ons overlaten. Restaurant Fox, uw cateraar in omgeving Enschede, werkt samen met heel veel samenwerkingspartners waardoor wij met zekerheid kunnen zeggen dat uw evenement er eentje wordt die uw gasten niet snel vergeten.

Net een beetje extra

Restaurant Fox gaat net een stap verder voor u als klant. De foodtrucks, de aankleding en de mogelijkheid tot gebruik van de luxe stretchtenten zijn maar een aantal keuzes uit ons grote assortiment. Wij denken met u mee en willen net dat beetje extra geven. Zo bieden wij bijvoorbeeld ook de mogelijkheid om één of meerdere van onze chef-koks op uw evenement neer te zetten. Uw gasten kunnen dan heerlijk genieten van live cooking in een prachtige omgeving.

Organiseert u binnenkort met uw bedrijf een evenement? Vindt u dat uw gasten net iets extra’s verdienen en wilt u ze graag in de watten leggen? Fox komt graag met u in contact. Vertel ons uw wensen en wij zetten dit om naar een prachtig evenement.