Restaurant Fox verzorgt de catering in Lonneker en omgeving

Kent u Restaurant Fox al? Naast ons prachtige restaurant in Denekamp verzorgen we ook de catering in Lonneker en omgeving van uw evenement. Wij staan erom bekend dat we gastvrijheid hoog in het vaandel hebben staan. Uw gasten merken dit ook direct. Hoe we dit doen? Wij denken met u mee in mogelijkheden en niet in zaken die niet kunnen. We gaan net een stapje verder dan u had gehoopt en bieden daarnaast ook verschillende soorten concepten aan. Hierdoor zorgen we ervoor dat ieder evenement uniek is en uw gasten met een ervaring rijker naar huis gaan. Voor catering in Lonneker in omgeving kiest u voor Restaurant Fox.

Unieke concepten bij catering in Lonneker en omgeving

Ieder evenement is anders, waarom dan kiezen voor een standaard concept? Uw gasten verdienen het toch om een unieke ervaring te krijgen en vooral met een tevreden gevoel weer richting huis te gaan? U organiseert dit evenement en wilt daar ook iets mee bereiken. Neem dan ook vooral geen genoegen met standaard, maar probeer eens iets anders.

Restaurant Fox verzorgt de catering in Lonneker maar ook ver daarbuiten. Door onze ervaring weten we wat onze mogelijkheden zijn. In de loop van de jaren hebben we steeds meer nieuwe concepten kunnen toevoegen aan ons assortiment. Voor u als klant alleen maar prettig, de keuze is daardoor alleen maar groter geworden. Niet alleen met betrekking tot het eten en drinken. We hebben een mooi netwerk van partner opgebouwd waardoor we u altijd de beste leveranciers kunnen aanbieden. Daarnaast hebben we onze dienstverlening uitgebreid en verzorgen we ook de aankleding van uw evenement. Wilt u een thema of heeft u een ander idee? Laat ons dit weten, we kijken graag samen naar de mogelijkheden.

Actuele foto’s bewonderen en op de hoogte blijven? Volg ons op Facebook!

Heerlijk eten en drinken, een verrassing voor uw gasten

Uiteraard kunt u bij ons ook kiezen voor een standaard diner aan mooie gedekte tafels, maar wanneer u graag iets anders wilt bent u bij ons aan het juiste adres. Inmiddels hebben we aan ons assortiment van eten en drinken een paar prachtige eye catchers mogen toevoegen zoals bijvoorbeeld:

        De Green Egg, de lekkerste barbecue waar gerechten echt tot hun recht komen.

        Diverse foodtrucks, geniet van streetfood, gezonde salades of andere heerlijk vers bereide gerechten.

        Het bekende buffet, maar dan net even wat anders. Uw gasten genieten van al het lekkers wat een buffet kan bieden. Achter het buffet staan onze chef-koks die voor uw gasten live de gerechten bereiden.

Restaurant Fox maakt catering in Lonneker en omgeving net even iets anders!

Maak een afspraak

 

Wij gaan graag met u in gesprek om uw wensen voor uw evenement te bespreken. Heeft u vragen? Stel ze gerust, wij helpen u graag bij het maken van alle keuzes. Neem contact met ons op, wij maken een afspraak en komen graag bij u langs.