Zoekt u catering in Ootmarsum of in de buurt? Wij stellen ons graag even voor

Voor catering van grote evenementen in Ootmarsum of in de buurt daarvan kunt u terecht bij Restaurant Fox. Wie wij zijn? Een gepassioneerd team met gevoel voor lekker en vers eten en daarnaast zetten wij altijd de klant op nummer één. Uw wensen voor uw evenement zijn belangrijk voor ons om te weten. Deze wensen zetten wij, aan de hand van uw budget, om in een prachtig feest waar al uw gasten kunnen genieten van een unieke ervaring.

Voor ons is eigenlijk niets te gek. Wilt u graag een diner voor al uw gasten? Wij regelen het. Wilt u eens iets anders dan anders en een beetje out of the box? Ook dat kunnen wij voor u regelen. Hoe wij dat doen vertellen we u graag:

        Maak gebruik van luxe stretchtenten, deze maken ieder evenement tot een succes.

        Geen standaard diner maar eens een keer iets anders? Wat dacht u van onze foodtrucks die allemaal verschillende gerechten serveren? Zo wanen uw gasten zich in culinaire steden waar zij bijbehorende gerechten eten, genieten ze van gezonde sapjes en salades en kunnen ze heerlijke vleesgerechten proeven die direct op de barbecue worden bereid.

        Lekker eten is natuurlijk een pre op een mooi evenement, maar deze catering in de buurt van Ootmarsum gaat nog net een stapje verder. Zo vinden wij het ook belangrijk dat de sfeer van uw evenement klopt bij de wensen die u heeft. Daarom kunt u bij ons aan de aankleding uitbesteden. Restaurant Fox, catering in de buurt van Ootmarsum zorgt ervoor dat alles klopt op uw evenement.

Gastvrijheid en de wens van de klant staan hoog in het vaandel bij deze catering nabij Ootmarsum

 

Een evenement organiseren is één ding, ervoor zorgen dat uw gasten het hele event het gevoel van gastvrijheid ervaren is een tweede. Wij vinden het belangrijk dat niet alleen u blij bent op uw event, maar dat ook uw gasten genieten van alles wat het evenement te bieden heeft. Daarom zijn wij, als cateringbedrijf in de buurt van Ootmarsum ook samenwerkingen aan gegaan met verschillende partners. Doordat we al vele jaren actief zijn in de branche, zijn we met veel verschillende leveranciers in aanraking gekomen. De leveranciers die dezelfde werkwijze en gedachtegang hebben als ons, zijn wij een partnerschap mee aangegaan. Dit zorgt ervoor dat wij u als klant nog net iets meer kunnen geven dan u in eerste instantie verwacht bij een catering in Ootmarsum.

Actuele foto’s bewonderen en op de hoogte blijven? Volg ons op Facebook!

Maak vrijblijvend een afspraak

 

Wilt u graag meer informatie over onze diensten en wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag om van uw evenement een succes te maken.