Catering in de buurt van Rossum

Een evenement voor uw bedrijf of andere grootschalig evenement organiseren, neemt veel tijd in beslag. Het is belangrijk dat u met de juiste leveranciers in contact komt, zodat alles naar wens verloopt. Restaurant Fox, uw partner voor catering in de buurt van Rossum, kan u hierbij helpen.

Wij zijn gespecialiseerd in grootschalige evenementen voor bedrijven of verenigingen. Catering op locatie is niet iets wat iedereen kan of wil doen. Er komt veel bij kijken en er dient veel geregeld te worden. Inmiddels hebben wij veel ervaring in het organiseren van catering nabij Rossum en omstreken. Wij gaan graag met u als klant om de tafel om te kijken naar uw wensen om deze vervolgens om te zetten naar een prachtig evenement.

Wat kunt u verwachten van deze catering nabij Rossum

U wilt een partner die met u meedenkt. Restaurant Fox begrijpt dit en nog belangrijker, doet dit ook. Naast het meedenken adviseren we ook. Door de ervaring die wij op hebben gedaan kunnen we u vertellen wat de mogelijkheden zijn, maar ook een advies uit brengen wat wellicht beter past bij het evenement. Daarnaast gaan wij nog een stapje verder.

Een evenement draait niet om één ding, maar zijn meerdere zaken bij elkaar die het tot een succes brengen. Naast het verzorgen van het eten en drinken gaan we nog een stapje verder. Wij denken graag met u mee in de aankleding van het evenement en kunnen dit ook voor u uitvoeren. Heeft u een bepaald thema in gedachten? Vertel het ons en wij kijken naar de mogelijkheden. Wilt u graag dat er bijvoorbeeld een bepaald kleurthema wordt toepast, kleuren die terugkomen in uw bedrijf bijvoorbeeld, ook dat kunnen wij uitvoeren. Dit kan in grote dingen zijn zoals de entree van uw gasten, maar kan ook worden toepast in de kleine aspecten zoals de aankleding van de tafel. U begrijpt het vast al, deze catering in de buurt van Rossum biedt u meer dan alleen goed eten en drinken.

Actuele foto’s bewonderen en op de hoogte blijven? Volg ons op Facebook!

Ruime keuze in eten en drinken

Ieder evenement is anders, uw event verdient het dan ook om een uniek concept te krijgen. Het belangrijkste is dat uw gasten genieten en het gevoel van een unieke ervaring beleven. Wij voeren dit ook door in het eten en drinken. U kunt kiezen voor verschillende concepten. Denk hierbij aan:

        Foodtrucks

        Streetfood

        Barbecue

        Standaard diner

        Diner in buffet vorm

Restaurant Fox, cateraar in de omgeving van Rossum denkt mee en levert voor ieder evenement een uniek idee. Uw gasten, maar ook u genieten van een onvergetelijk evenement wanneer u gebruik maakt van onze diensten.

Maak een afspraak

Wij gaan altijd graag om de tafel met onze klanten. We bespreken uw wensen en kijken naar alle mogelijkheden. Samen maken we er een mooi concept van. Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Neemt u dan contact met ons op.