Catering nabij Tilligte voor uw evenement

Mag u het evenement voor het bedrijf organiseren? Of bent u op zoek naar catering in de buurt van Tilligte voor een groot evenement van uw vereniging? Fox helpt u graag bij de verzorging van uw evenement. Onze ervaring zorgt ervoor dat wij uw evenement net even dat beetje extra kunnen geven. Niet alleen op het gebied van eten en drinken, wij kunnen namelijk ook de aankleding van uw evenement verzorgen. Heeft u een bepaald thema in gedachten of wilt u graag input van ons? Wij denken graag met u mee.

Meer dan alleen catering in Tilligte

Eten en drinken is een belangrijk aspect van uw evenement. Er is echter nog meer wat uw event tot een succes maakt. De aankleding brengt uw gasten meteen in de sfeer. Zo kunt u voor een thema kiezen maar ook voor bepaalde kleuren die subtiel terugkomen in de aankleding. Daarnaast vinden wij het ook prettig dat u met een gerust hart zelf kunt genieten van uw evenement. Wij werken dan ook samen met een netwerk van leveranciers waar wij in de loop van de jaren goede ervaringen mee hebben. Zo kunt ook u genieten van uw evenement.

Catering in Tilligte en omgeving is bij Restaurant Fox dus meer. Wij bieden u het hele concept. Van heerlijk eten met keuze uit diner, buffet en foodtrucks tot aan de aankleding en ons netwerk van leveranciers. Wij vinden het belangrijk dat uw gasten genieten en een beleving rijker zijn na uw evenement. 

Actuele foto’s bewonderen en op de hoogte blijven? Volg ons op Facebook!

Maak kennis met Restaurant Fox

Wij maken graag kennis met u. Neem contact op voor het inplannen van een afspraak. Wij komen bij u langs en samen kijken we naar de mogelijkheden en wensen voor uw evenement. Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze unieke concepten? Ook dan kunt u contact met ons opnemen, wij helpen u graag verder.