Catering in Twente nodig voor uw evenement? Denk dan aan Restaurant Fox

Inmiddels niet alleen meer bekend vanwege het mooi gelegen restaurant en de heerlijke gerechten die vers worden bereid. Restaurant Fox is meer dan dat en dat laten we al een aantal jaren zien. Organiseert u binnenkort een evenement voor het bedrijf, de sportvereniging of andere belangrijk event? Zoekt u een catering in de omgeving van Twente die ervoor zorgt dat uw gasten kunnen genieten van heerlijke gerechten en lekkere drankjes? Dan bent u bij Restaurant Fox aan het goede adres.

Catering in Twente nét even een stap verder

Wat onderscheidt Fox van alle andere catering in Twente? Een logische vraag die wij graag voor u beantwoorden. Naast de standaard mogelijkheden van catering, bieden wij nog meer. Zo kunnen uw gasten bij ons genieten van verschillende foodtrucks op uw evenement, een zomer of winter barbecue op locatie, een prachtige foodyard waar alles tot in detail wordt geregeld en als klap op de vuurpijl regelen we niet alleen alles rond de catering in Twente, maar kunnen we ook de aankleding verzorgen.

Heeft u al een locatie in gedachten waar u uw evenement wilt laten plaatsvinden? Door de jaren heen hebben wij veel mooie locaties mogen bezoeken en daardoor ook veel prettige samenwerkingspartners aan ons verbonden. Als u dus nog niet helemaal zeker bent van uw locatie, dan denken wij graag met u mee en stellen wij u voor aan onze partners.

Actuele foto’s bewonderen en op de hoogte blijven? Volg ons op Facebook!

Binnen of buiten, een feestje maken we ervan

Kiest u voor een binnen locatie? Dan passen we daar de catering op aan. Kiest u voor buiten, maar bent u bang voor het weer? Dan bieden wij een mooie oplossing. Restaurant Fox beschikt – in samenwerking met een externe organisatie – over meerdere luxe stretchtenten die uw gasten drooghoudt bij een buiten, maar er ook prachtig uitzien waardoor uw evenement net even dat beetje extra heeft.

Ook de aankleding van de locatie of de luxe stretchtenten kunnen wij voor onze rekening nemen. Zo hebben we al veel verschillende thema’s mogen verzorgen. Is een thema iets te veel van het goede voor u? Dan kunnen we ook kijken naar een bepaalde kleur, die telkens op een subtiele manier wordt verwerkt in de aankleding. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uw bedrijfskleuren.

Meer informatie of een afspraak maken

Heeft u binnenkort een evenement, maar nog niet de juiste catering in Twente gevonden? Restaurant Fox helpt u graag verder. Heeft u na het lezen van bovenstaande nog vragen of wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn om een afspraak in te plannen? Ook dan kunt u met ons contact opnemen. Wij komen altijd graag even bij u langs om alles door te nemen. Zodra wij uw wensen weten kunnen we dit omzetten in een mooi evenement waar u met trots op terug kunt kijken.