Restaurant Fox biedt ook catering in Weerselo en omgeving

Een groot evenement met uw bedrijf, vereniging of een andere belangrijke gelegenheid? Restaurant Fox is uw samenwerkingspartner. Wij bieden u een rijk assortiment aan keuzes met betrekking tot eten en drinken, maar gaan zelfs nog een stapje verder. Voor catering in Weerselo en omgeving zijn wij uw partner.

Een partner in meedenken, in het geven van advies en uiteindelijk natuurlijk de uitvoering. Wanneer u uw evenement aan ons toevertrouwt, garanderen wij dat uw gasten een unieke beleving ervaren en uw evenement een succes wordt.

Catering in Weerselo en omgeving maar dan net even iets anders

Veel bedrijven bieden catering op locatie aan. Ieder heeft zijn eigen kunde, maar Restaurant Fox gaat net een stapje verder voor haar klanten. Wij denken met u mee, maar door onze ervaring kunnen we ook advies geven in het maken van de vele keuzes. Uw evenement moet een succes zijn waar uw gasten nog lang over napraten, wij begrijpen dat en zorgen hiervoor.

Eten en drinken is een belangrijk aspect op uw evenement. U wilt uw gasten tot in de puntjes verzorgen. Restaurant Fox verzorgt catering in de buurt van Weerselo maar ook in de verre omgeving. Samen met u bespreken we uw wensen en kijken naar de mogelijkheden. Heeft u al een locatie in gedachten? Wij komen graag langs om te kijken wat er op deze locatie voor mogelijkheden zijn. Bent u nog zoekende naar een locatie? Wij helpen u graag verder. In de loop van de jaren zijn wij op diverse plekken geweest en hebben hierdoor mooie locaties gezien die voor uw evenement geschikt kunnen zijn. Als de locatie eenmaal een feit is, kunnen we starten met de rest van de organisatie. Heeft u al nagedacht hoe u op uw evenement het eten en drinken wilt regelen? Bij ons zijn er diverse mogelijkheden. Zo kunt u kiezen uit bijvoorbeeld:

  • Een barbecue
  • Diverse foodtrucks met allemaal diverse soorten gerechten
  • Een standaard diner aan mooi gedekte tafels
  • Een lopend buffet waarbij onze chef-kok plaats neemt achter het buffet voor een live & cooking ervaring

Wij bieden meer dan alleen catering in Weerselo, wij gaan een stapje verder om een echte beleving te creëren voor u en uw gasten.

Actuele foto’s bewonderen en op de hoogte blijven? Volg ons op Facebook!

Diverse thema’s en stylingmogelijkheden

Uw evenement moet tot in de puntjes worden verzorgd. Alleen dan creëert u een beleving voor uw gasten. Dit gaat verder dan goed eten en drinken. Restaurant Fox verzorgt daarom ook de aankleding van uw locatie wanneer u dit wenst. Zo kunt u kiezen voor een bepaald thema, maar is het ook mogelijk om uw bedrijfskleuren toe te passen in de aankleding van uw locatie. Een beleving creëren we door van binnenkomst op uw evenement tot het einde een echt feest neer te zetten.

Meer informatie

Wilt u graag gebruik maken van onze catering in Weerselo diensten? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij maken graag een afspraak om uw wensen te bespreken. Heeft u nog vragen of heeft u zelf ideeën voor uw evenement? Laat het ons weten, wij denken graag met u mee.