Van catering tot totale verzorging van uw event of foodtrucks

Naast alle mogelijkheden die Fox u biedt in zijn restaurant, catert Fox ook aan huis.

Naast deze cateringservice zijn wij gespecialiseerd in de aankleding van uw event. Wij verzorgen niet alleen hapjes, drankjes, buffet of kok in uw keuken maar regelen ook eventueel de tent, bijzondere verlichting en inrichting tot en met toilet voor u. Daarnaast beschikt Fox over uitgebreide mogelijkheden voor een actief event of ander entertainment.

Speciaal voor kleinere feestjes:
de Foxbox (vanaf tien personen)

Wilt u voor een kleiner gezelschap een leuk extraatje? Bestelt u dan de Foxbox! Bij Fox kunt u deze gevulde box ophalen, gevuld met allerhande heerlijkheden: hapjes, stokbrood, sausjes.. Voor € 10,00 per persoon zet Fox een lekkere box voor u klaar, af te halen per tien personen (10-20-30-…). Zo zet u ‘s avonds wat origineels op tafel!

Tafelbrunch en BBQ (vanaf 15 personen)

Een feestje bij u thuis voor bijvoorbeeld een vormsel, communie of doop? Wat dacht u van een heerlijke tafelbrunch: allerlei vers belegde, kleine broodjes, vergezeld van een warm buffetje met roerei, kroketjes, beenham en een keuzeproduct. Dit brengt Fox aan huis voor € 19,95 per persoon (inclusief servies en bestek).

Een mooie Weber buitenkeuken in uw achtertuin? Geen gedoe met kooltjes maar heerlijk ontspannen buitenkoken op gas? Fox brengt de buitenkeuken vanaf 15 personen aan huis en biedt verschillende BBQ-mogelijkheden vanaf € 21,00 per persoon. Hierbij worden ook salades en brood met sausjes geleverd. Voor meer informatie kunt u bellen met 0541354100 (di-zo 1000-21.00 uur) of kunt u terecht op ons contactformulier. Vraagt u hier de PDF aan en ontvang de verschillende BBQ’s in uw mailbox.

Fox Foodwall©

De eye catcher op uw feest! Deze hoog glans witte zuil kan worden gevuld met 100 luxe amuse hapjes en 64 pintxos (hapjes op een prikker). Ook erg leuk om te gebruiken bij de ontvangst van uw gasten, wij vullen de zuil dan met bijvoorbeeld mini moorkopjes en/of petit fours.

Warme en koude buffetten (vanaf 25 volwassenen)

Fox levert buffetten op maat voor elke gelegenheid vanaf 25 personen.

Wit u een perfect (hapjes of diner) buffet voor uw evenement zoals verjaardag, bedrijfsfeest of zelfs uw bruiloft? Samen met u bekijken we de mogelijkheden en daarbij staan uw persoonlijke wensen voorop. Wij leveren u vervolgens een ruime variatie van hapjes, amuse gerechtjes of dner of brunch buffet. Daarnaast leveren wij natuurlijk borden en bestek.

Indien gewenst kunnen wij een buffet combineren met live cooking, een van onze keukenchef’s maakt dan vanachter het buffet live gerechten voor u klaar.

Meer informatie? U kunt hiervoor een PDF opvragen met de mogelijkheden (buffetinformatiegids), of vrijblijvend een afspraak maken. Voor meer informatie kunt u bellen met 0541354100 (di-zo 1000-21.00 uur) of kunt u terecht op ons contactformulier. Buffetten zijn er al vanaf € 18,95 per persoon, hapjes buffetten zijn er vanaf € 9,95 per persoon en de brunch is er vanaf € 16,95 per persoon.

Grotere (bijvoorbeeld bedrijfs-) feesten en partijen: totale verzorging door Fox

Fox kan ook uw bedrijf in de picture zetten of uw jubileum of verjaardag op een bijzondere manier verzorgen. Hiervoor maken wij graag een vrijblijvende afspraak om een en ander door te nemen. Enkele ideeën:

Fox foodtrucks:

Voor de leukste foodtrucks van Twente bent u bij Fox aan het goede adres! Van omgebouwde caravan tot rollende keuken tot een bagagewagentje uit 1953 met een big green egg. Fox heeft het in huis, en komt er graag mee bij u langs.

Wij leveren diverse mogelijkheden op locatie, van kleine streetfood gerechtjes tot totaal verzorging van uw feest of aangeklede foodyard. Onze foodtrucks zijn daarnaast te vinden op diverse festivals in binnen en buitenland. Meer informatie o.a. op www.culicaravan.nl of maak vrijblijvend een afspraak.

De champagne bus

Wij komen bij u met een oude (golfplaten) Citroën HY bus en serveren op locatie op unieke wijze een glaasje bubbels uit, perfect voor uw opening of bedrijfsevents of na de inzegening van uw huwelijk naast het stadhuis of kerk. De lekkerste Fines de Claires uit de Marenne d’ Oléron uit Frankrijk, of van Nederlandse bodem de ‘platte Zeeuwse’ oesters, met zijn verfijnde smaak. Al dan niet met een assortiment Cava’s, Prosecco of Champagne, onze eigenaresse en wijndeskundige Corinne denkt graag met u mee. Oesters zijn lekker maar geen must, wij kunnen ook alleen bubbels verzorgen of een combinatie maken van bubbels en een tapa – antipasti – of hapje.

White party in dome tent

Fox plaats bij uw bedrijf of bij u thuis een grote opblaasbare witte dome tent; vervolgens richten wij deze geheel naar uw wens in; met bar foodwall’s e.d. ‘s avonds speelt er een dj en we ontvangen uw gasten met onze cake girls; laat u verrassen met deze trendy avond.

Zeker kunt u ook terecht op een van de buitenlocaties van Restaurant Fox:

Erve Beverborg in de Lutte

Midden in de prachtige bosrijke natuur gelegen op het Lutterzand, kort aan de Dinkel – geschikt voor diverse evenementen tot maximaal 50 personen. Bij grotere groepen dient een tent geplaatst te worden.

Jan Wesselinkhoes

Authentiek “Los hoes”: een locatie die prachtig is om zijn eenvoud. Mooie tuin met in het huis een grote vuurplaats. Geschikt voor evenementen tot maximaal 30 personen, bij mooi weer ook grotere groepen mogelijk.

Of het nu gaat om het communiefeestje van een van uw kinderen, verjaardag, personeelsfeest of de opening van uw bedrijf, bij Fox bent u aan het juiste adres! Voor cateringen en events worden offertes op maat gemaakt. Voor meer informatie kunt u bellen met +31(0)541-354100 (di-zo 1000-21.00 uur) of kunt u terecht op ons contactformulier.