Faciliteiten

Overnachten

Heerlijke ruime vakantie woningen direct gelegen aan het water in een unieke omgeving. Kom ook genieten van al het moois dat er in onze omgeving te vinden is met Fox Lodges als perfecte thuishaven. Exclusief ontworpen door Piet Boon met maar een doel: u in alle opzichten een heerlijk verblijf bieden. Welkom bij Fox Lodges! www.foxlodges.nl

Binnen- en buitenspeeltuin

Binnen is er bij restaurant Fox een 120m2 grote, overdekte speeltuin met diverse attracties, zoals een ballenbad met meer dan 7000 ballen, een glijbaan, spookhuis, boksballen, grote rollen, puzzelelementen, enzovoorts. De binnenspeeltuin is helemaal gratis, al verwachten we wel dat u een consumptie nuttig terwijl uw kinderen aan het spelen zijn. De binnenspeeltuin is geschikt voor kinderen van 2 tot 10 jaar. Het toestel is een zogenaamde softplay-ruimte die aan de hoogste veiligheidseisen voldoet.

Buiten staat een speeltorentje met glij- en spelattributen, uiteraard een grote schommelzandbak en een tuimelrek. Daarnaast hebben wij ook speelautootjes voor de kleintjes.

 

 

Scooter en (elektrische) fietsverhuur

Jeux de Boules

WIFI draadloos internet

 

Grote grasvelden om zelf activiteiten op uit te voeren.

 

Overige faciliteiten

Natuurlijk kunnen wij u meer bieden dan hetgeen dat ‘vast’ op ons terrein aanwezig is. Wat dacht u van casinotafels inclusief croupiers, whipe-out baan, springkussens, bierfietsen, solexrijden etc.? Neemt u voor meer informatie contact met ons op via het contactformulier of per telefoon: +31(0)541-354100.