Faciliteiten

Overnachten

Heerlijke ruime vakantie woningen direct gelegen aan het water in een unieke omgeving. Kom ook genieten van al het moois dat er in onze omgeving te vinden is met Fox Lodges als perfecte thuishaven. Exclusief ontworpen door Piet Boon met maar een doel: u in alle opzichten een heerlijk verblijf bieden. Welkom bij Fox Lodges! www.foxlodges.nl

Binnen- en buitenspeeltuin

Binnen is er bij restaurant Fox een 120m2 grote, overdekte speeltuin met diverse attracties, zoals een ballenbad met meer dan 7000 ballen, een glijbaan, spookhuis, boksballen, grote rollen, puzzelelementen, enzovoorts. De binnenspeeltuin is helemaal gratis, al verwachten we wel dat u een consumptie nuttig terwijl uw kinderen aan het spelen zijn. De binnenspeeltuin is geschikt voor kinderen van 2 tot 10 jaar. Het toestel is een zogenaamde softplay-ruimte die aan de hoogste veiligheidseisen voldoet.

Buiten staat een speeltorentje met glij- en spelattributen, uiteraard een grote schommelzandbak en een tuimelrek. Daarnaast hebben wij ook speelautootjes voor de kleintjes.

Boerengolf

Op negen prachtig aangelegde banen kunt u kennismaken met een van Nederlands buitensporten. Onze baan kent negen holes, allemaal met een eigen thema en moeilijkheidsgraad. Het spel heeft een gemiddelde speeltijd van een uur.
Uiteraard wordt u met een speluitleg door onze ‘metkieker’ (meekijker) bij de eerste afslag begeleid. Het spel kunt u spelen met minimaal twee personen en maximaal 50 personen. Afhankelijk van het aantal personen wordt in overleg door uzelf of door ons groepen gemaakt. Het is mogelijk via ons prijzen te bestellen, vaak worden er echter door de organisatie zelf prijzen meegenomen zoals bijvoorbeeld een klomp met geraniums (leuk en ludiek).

De holes zijn rondom het restaurant aangelegd en hebben een totaal oppervlakte van 3,2 hectare. Elke hole heeft zijn eigen thema en vertelt iets over de omgeving en het boerenleven uit verleden en het heden.

Het spel is hilarisch en erg gezellig om te doen, de gemiddelde baanlengte varieert van 65 tot 115 meter. U speelt met een club waaraan een klomp is bevestigd. Hiermee slaat u tegen een leren bal met een doorsnede van 16 cm. Het spel wordt in groepjes gespeeld waarbij alle spelers van het groepje tegelijk bezig zijn met een baan. Na baan 8 komt u automatisch op ons terras aan de vijver, waar door velen een pitstop wordt gehouden.

Het spel kost € 6,50 per persoon. Als u gebruik maakt van een van onze buffetten of het Boerengolf combineert met een van onze feestarrangementen, dan betaalt u € 5,- per persoon. Kinderen betalen een gereduceerde prijs en tot en met drie jaar betalen ze niets.
Een leuke activiteit om gezamenlijk met uw vrienden, buurt, collega’s of familie te spelen!

Scooter en (elektrische) fietsverhuur

Jeux de Boules

WIFI draadloos internet

Wij beschikken binnen ons restaurant over een wifi-netwerk dat het draadloos internet mogelijk maakt.

Overige faciliteiten

Natuurlijk kunnen wij u meer bieden dan hetgeen dat ‘vast’ op ons terrein aanwezig is. Wat dacht u van casinotafels inclusief croupiers, whipe-out baan, springkussens, bierfietsen, solexrijden etc.? Neemt u voor meer informatie contact met ons op via het contactformulier of per telefoon: +31(0)541-354100.