Locatie Restaurant Fox

U vindt Restaurant Fox in de prachtige natuur in de hoek Denekamp – Lattrop – Tilligte. U kunt bij Fox heerlijk vertoeven op het terras aan een grote vijver. Het terrein leent zich bijzonder goed voor het organiseren van feesten en partijen. De locatie is ook uitermate geschikt voor maken van bijvoorbeeld huwelijksfoto’s. Fox beschikt over een ruime parkeergelegenheid en is goed bereikbaar voor busgezelschappen.

Fox beschikt over faciliteiten: een binnen- en buitenspeeltuin, groot gras-terrein etc. De zalen zijn voorzien van moderne apparatuur zoals grote beeldschermen, geluidsapparatuur, enzovoorts. U heeft de mogelijkheid tot het gebruik van 28 solexen en evenveel Italiaanse scooters.

Naast Fox ligt het grootste tuincentrum in de wijde omgeving: tuincentrum Oosterik. Het tuincentrum verzorgt elk jaar diverse markten, waarvan de kerstmarkt ongekend populair is en vele dagjesmensen trekt. In combinatie met een brunch of diner is dat een heerlijk dagje uit, bijvoorbeeld op een van de koopzondagen die het tuincentrum heeft. In de directe omgeving vindt u uitgebreide fiets- en wandelroutes. Deze vormen een mooie combinatie met bijvoorbeeld het winterse buffet van Fox.

Restaurant Fox is gelegen in het prachtige nationaal landschap Noord Oost Twente, mede door de samenwerking met veel locale bedrijven en de mogelijkheden die hieruit voorvloeien is Restaurant Fox ambassadeur van het nationaal landschap Noord-Oost Twente, daarnaast zijn wij aangesloten bij het Twents Bureau voor Toerisme (Twente Landgoed van Nederland) en bieden wij een uniek pakket aan Twentebeleving vanuit ons bedrijf.

Kom genieten bij Fox!