Vier jouw winterbruiloft bij Fox

Het kan ons ook in de winter niet gek genoeg!

Als één dag in je leven perfect moet verlopen, dan is het wel de dag waarop je trouwt. Fox heeft, als officiële trouwlocatie, alles in huis om jullie in de winter een onvergetelijke huwelijksdag te bezorgen! Vraag nu per email onze pdf met winterse trouwinformatie aan voor een eerste indruk van mogelijkheden en prijzen.

Trouwen bij Fox

Van een spectaculaire entree vanaf de oprijlaan (met meer dan zestig eiken), een strakke designlocatie, buiten de waterpartijen die zorgen voor prachtige winterse plaatjes, een smaakvol, ambachtelijk, vers diner tot een sprankelend feest met entertainment, Fox is van alle markten thuis!

Bij Fox kun je ook voor een intiem feestje in onze aparte zaalruimte terecht. De culinaire gerechten die Fox serveert, kunnen jullie van tevoren proeven op onze kosten tijdens een ontspannen proefdiner. Dan bespreken we meteen de wijnkeuze, want ook dat kunnen jullie met een gerust hart aan Fox overlaten. Arriveren per limousine, koets of heli? Een boog of fakkels aan de waterkant?

Ook in de winter is bij Fox alles mogelijk!

Maak van jouw bruiloft een mini-vakantie en blijf lekker slapen! In de maanden november – december – januari – februari gelden er extra aantrekkelijke prijzen voor bruidsparen en hun families. Klik hier voor een indruk van de lodges (prijzen op aanvraag).

Meer informatie over trouwen bij ons

Meer weten over trouwen bij Fox? Neem dan contact met ons op. Wij nemen graag de tijd voor een persoonlijk advies. Ook kunnen wij jullie per email reeds onze winterse trouwinformatie plus een aantal arrangementen toezenden voor een goede eerste indruk van onze mogelijkheden en prijzen! Fox laat zien dat trouwen ook anders kan, op een manier die bij jullie past. Met allerlei nieuwe trends, advies, ideeën en inspiratie in persoonlijke gesprekken!

Wij zijn altijd bezig ons te verbeteren of nieuwe trends te introduceren. Circa zes tot acht weken voor jullie bruiloft kunnen jullie met twee personen gratis komen proefeten bij Fox. Tijdens deze avond stellen wij samen met jullie het diner voor jullie trouwdag samen en kiezen jullie de verschillende wijnen die op deze dag geschonken zullen worden.

Zolang het huwelijk naadloos aansluit op jullie persoonlijke wensen is Fox tevreden! Ook als het gaat om live entertainment. Het team van Fox zorgt altijd voor een spetterend feest, van hapjes, een maaltijd of compleet met swingende band of trendy DJ.

Neem nu contact op en vraag naar onze winterse trouwinformatie!

Bruidsevent Brides, Bubbles and Beats

Fox organiseert in samenwerking met Otherwize Weddings & Events een bruidsbeurs die anders wordt dan de traditionele bruidsbeurzen! Wat dachten jullie van een overzicht van trendy, hippe zaken die nodig zijn op jullie bruiloft? Zoals een fotograaf, DJ, goudsmit, allen volgens de laatste trends? Klik hier voor meer informatie over de bruidsbeurs.