Trouwlocatie Twente

Restaurant Fox: echt een unieke locatie

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Uiteraard moet er heel veel geregeld worden en komt er best veel bij kijken. Afgezien van de jurk, het pak, uitnodigingen en bloemen, is de locatie misschien wel het allerbelangrijkste. Zonder locatie geen bruiloft en dus geen waanzinnig feest!

Twente kent u misschien van heel veel dingen, maar wist u ook dat het een prachtige plek is om deze dag hier te vieren? Niet van de ene locatie naar de andere, maar gewoon alles lekker op één plek. Restaurant Fox is namelijk niet alleen een restaurant waar u heerlijk kunt eten, het is ook de bruiloft locatie in Twente waar uw droom werkelijkheid kan worden.

Een unieke bruiloft locatie in Twente

Een bruiloft is niet iets wat u iedere plant en het mag dan ook zeker een unieke locatie zijn. Heeft u nagedacht wat uw wensen zijn? Hebben u en uw partner misschien een thema in gedachten dat op deze bijzondere dag goed zichtbaar mag zijn?

Restaurant Fox vindt dat een bruiloft in Twente alles moet bevatten wat u en uw partner voor ogen hebben. Samen met een goed georganiseerd team en samenwerkingspartners doen we er dan ook alles aan om uw grote dag bijzonder te maken. Wilt u graag samen met uw partner een grote entree maken? Wat denkt u dan van de aankomst op deze locatie in een limousine? Wilt u echt groots uitpakken dan is het ook mogelijk om uw entree te maken met de koets of zelfs per helikopter. Voor ons is niet veel te gek en dat ziet u dan ook terug in alle mogelijkheden.

Actuele foto’s bewonderen en op de hoogte blijven? Volg ons op Facebook!

Winter of zomer, uw bruiloft is uniek

Valt uw bruiloft in de zomer? Dan is het natuurlijk de manier om uw gasten van deze prachtige bruiloftlocatie in Twente te laten genieten. Lange tafels in de buitenlucht omringd door foodtrucks die de allerlekkerste gerechten voor uw gasten bereiden. Wanneer het donker begint te worden, gaan de fakkels langs de vijver aan en kan de feestavond echt beginnen.

Trouwt u in de winter? Ook dan biedt deze bruiloftlocatie in Twente heel veel mogelijkheden. Wat dacht u van een winterthema? Of misschien heeft u wel iets heel anders in gedachten. Vertel het ons en wij denken graag met u mee!

Blijf overnachten

Wilt u uw gasten of uw gasten echt goed verrassen? Dan kunt u er ook voor kiezen om een overnachting te boeken op onze locatie. Handig wanneer niet al uw gasten uit Twente komen, maar wel graag bij uw bruiloft aanwezig willen zijn. Sluit uw dag samen met uw partner af op uw eigen veranda bij de openhaard. Als dit geen prachtig begin is van een mooi huwelijk!

Een bruiloft in Twente is er één die u en uw gasten niet snel vergeten. Wilt u onze locatie graag eens bekijken? Neemt u dan contact met ons op.

Stoer eten: Streekproducten uit Twente: Oorspronkelijk, Eerlijk en Rijk van smaak