Een familiedag in Twente

Restaurant Fox: echt een unieke locatie

Heeft uw familie iets te vieren? Of houdt u ieder jaar een familiedag zodat jullie elkaar niet uit het oog verliezen? Maak dan kennis met locatie Fox in Denekamp. De plek voor het leukste familiefeest in Twente.

Op een koude winterdag of zomerse avond, familiedag in Twente is een feest voor jong en oud

Even lekker bijpraten met opa en oma of een oom die de rest van het jaar in het buitenland woont. Niets is zo leuk dan een familiedag waarbij iedereen weer even bij elkaar is. Viert u in de zomer uw familiefeest in Twente? Onze prachtige locatie is gelegen midden het groen. Heerlijk buiten zitten en genieten van de zomer met een hapje en drankje. U kunt kiezen voor een dinerbuffet, maar in de zomer een gezellige barbecue of buiten koken is natuurlijk ook weleens leuk.

Terwijl de opa’s en oma’s heerlijk genieten van een drankje is het tijd voor de rest van de familie om even iets actiefs te doen. Zijn uw familieleden in voor een spelletje? Speel ouderwets gezellig samen jeux de boules op het grasveld om het bedrijf. Spelletjes maken hongerig en wanneer de winnaar bekend is, is het tijd voor het livecooking dinerbuffet. Op een zomerdag is dit familiefeest in Twente natuurlijk pas compleet als u heerlijk kunt genieten van uw eten aan de vijver van ons grote terras.

In de winter is een familie-uitje in Twente ook een aanrader. Bestaat uw familie uit een groot gezelschap? Dan kunt u zelfs een aparte zaal reserveren zodat u lekker met elkaar kunt bijpraten. Tussendoor een spelletje of een quiz zorgt voor een leuke break. Sluit het familiefeest in Twente af met een diner: zowel voor groot als klein lekker.

Lekker bijpraten en ongestoord genieten

Een familiefeest is natuurlijk hartstikke leuk, maar belangrijk is wel dat iedereen het naar zijn zin heeft. Voor kinderen is het al snel vervelen en die zitten niet te wachten om met iedereen te moeten praten of de hele dag stil te moeten zitten. Organiseer daarom uw familiefeest in Twente bij locatie Fox. Terwijl u lekker met uw familie geniet van culinaire lekkernijen en een goed gesprek, kunnen de kinderen zich vermaken in de binnen speeltuin die wij hebben. Zo is dit familie-uitje in Twente voor jong en oud een geslaagde dag!

Actuele foto’s bewonderen en op de hoogte blijven? Volg ons op Facebook!

Meer informatie of reserveren

Heeft iemand binnen de familie een speciale dieetwens of allergie? Ook voor die persoon moet het familie-uitje in Twente natuurlijk wel een feestje zijn. Onze dieetkeuken maakt graag passende gerechten voor uw familielid zodat jullie allemaal kunnen genieten van deze mooie dag.

Wilt u binnenkort graag uw familiefeest in Twente bij ons komen vieren? Heeft u vragen of wilt u meer weten over alle mogelijkheden die wij bieden? Neemt u dan contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Stoer eten: Streekproducten uit Twente: Oorspronkelijk, Eerlijk en Rijk van smaak