Bungalowpark Bavelds Dennen

Fox heet u van harte welkom op het bungalowpark Bavelds Dennen in Denekamp!

Wij heten u van harte welkom op het bungalowpark Bavelds Dennen, Restaurant Fox ligt midden op het park en wij bieden u, als onze buren, meerdere opties om er in het weekend even op uit te gaan. 

1logoFox is een feestlocatie, wij zijn gespecialiseerd in grotere feesten en partijen, met name bruiloften. Doordeweeks is onze keuken gesloten, in het weekend kunt u bij ons uitgebreid dineren (op zondagen, van november t/m maart ook op zaterdagen). Wij hebben een prachtig loungeterras aan het water en ook binnen is het heerlijk toeven, gezellig met een hapje en een drankje. Kijkt u gerust rond op onze site voor de mogelijkheden. Naast de buffetten bieden wij u ook de mogelijkheid gebruik te maken van onze loungekaart, dit zijn kleine proeverijtjes die u kunt bestellen (alleen op zondag).

Het restaurant is goed bezet en erg bekend in onze regio, wij adviseren u altijd te reserveren om teleurstelling te voorkomen. 

Wij wensen u een fijn verblijf!

Contact opnemen? Dit kan telefonisch, +31(0)541-354100, of u kunt ons contactformulier invullen voor specifieke informatie.

Wij verzorgen verder nog diverse events, vergadermogelijkheden, of activiteiten.

Overnachten bij Fox!

Sinds 1 mei 2012 kunt u ook overnachten bij Fox in onze Fox Lodges, luxe 6 persoons vakantiewoningen of luxe groepsverblijf tot 12 personen. Kijk op www.foxlodges.nl.