Bungalowpark Bavelds Dennen

Ook Fox heet u van harte welkom op het bungalowpark Bavelds Dennen in Denekamp!

Wij heten u van harte welkom op het bungalowpark Bavelds Dennen, Restaurant Fox ligt midden op het park en wij bieden u diverse mogelijkheden om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Klikt u op een van onderstaande mogelijkheden voor meer informatie. Wij staan u ook graag te woord, u kunt bij ons langskomen of natuurlijk even bellen voor meer inlichtingen tel. 0541-354100.

1logoDoordeweeks is onze keuken gesloten, in het weekend kunt u bij ons uitgebreid dineren (zaterdagen en zondagen). Wij hebben een prachtig loungeterras aan het water en ook binnen is het heerlijk toeven, gezellig met een hapje en een drankje. Kijkt u gerust rond op onze site voor de mogelijkheden of klik gericht op een van de onderstaande items. Naast de buffetten bieden wij u ook de mogelijkheid gebruik te maken van onze loungekaart, dit zijn kleine proeverijtjes die u kunt bestellen, deze proeverijtjes vormen samen een diner (alleen op zondag).

Het restaurant is goed bezet en erg bekend in onze regio, wij adviseren u altijd te reserveren (dit geldt vooral voor de feestdagen, maar bijv. ook voor de maanden april tot en met oktober en december is het restaurant vaak volgeboekt op vrijdag en zaterdag).

In samenwerking met het bungalowpark Bavelds Dennen wensen wij u een fijn verblijf!B

BBQ-mogelijkheden, vraagt u hier de PDF-folder voor het bungalowpark aan

Contact opnemen? Dit kan telefonisch, +31(0)541-354100, of u kunt ons contactformulier invullen voor specifieke informatie.

Wij verzorgen verder nog diverse events, vergadermogelijkheden, of activiteiten.

Overnachten bij Fox!

Sinds 1 mei 2012 kunt u ook overnachten bij Fox in onze Fox Lodges, luxe 6 persoons vakantiewoningen of luxe groepsverblijf tot 12 personen. Kijk op www.foxlodges.nl.