Pasen bij Fox

Lekker genieten van brunch of diner: Fox zet de lente op tafel!

Natuurlijk is tijdens brunch en diner de indoor speeltuin geopend! Voor de paasbrunch ziet u de informatie onderaan deze pagina.  

Paasdiner (€ 45,00 per volwassene)

Op eerste en tweede paasdag is het genieten van de uitgebreide paasbrunches en het diner! Uw reservering is alleen definitief, wanneer u een bevestigingsmail van ons heeft ontvangen.

Fox presenteert zijn overheerlijke paasdiner op:

  • Eerste paasdag om 17.00 uur (35% volgeboekt)
  • Tweede paasdag om 17.00 uur (nog voldoende plaatsen) 

In het prachtig in lente-sferen versierde restaurant vindt u tijdens het paasdiner onder andere het volgende:

Amusebar

Achter onze amusebar staat het keukenteam van Fox voor uw klaar met allerhande eigenzinnige, luxe amuses. U kunt genieten van kleine proeverijtjes waarbij u alles kunt proberen. Graag leggen onze koks uit wat ze gemaakt hebben zodat u weet wat u proeft, bijvoorbeeld de heerlijke buffelmozzarella van de Buffalofarm Twente!

Soepen

Fox zet deze paasdagen een heerlijke heldere soep voor u klaar, tezamen met een dagverse gebonden soep. Natuurlijk ontbreken garnituren als soepstengels en broodjes niet.

Saladebar

Stelt u lekker uw eigen salade samen aan onze zeer uitgebreide saladebar! Verschillende verse slasoorten met zongedroogde tomaatjes, gemarineerde courgette, croutons, champignonnetjes, fetakaas, pijnboompitten, verschillende dressings en oliën en nog veel meer. Ook zijn er ambachtelijke salades aanwezig die al door het team van Fox bereid zijn.

Warm eiland

In ons warme buffet vindt u verschillende vlees- en vissoorten, luxe warme groentes en een diversiteit aan aardappelgarnituren.  Natuurlijk gebruiken wij ook tijdens de paasdagen het liefst de specialiteiten die ons worden aangeleverd door locale boeren en telers zoals het brandrood rund van Erve Bossem en shiitakes van Masselink. Onze kok bakt graag voor u à la minute op de bakplaat en van de Green Egg (bekend om de karakteristieke rooksmaak die deze luxe BBQ aan het vlees geeft) de verschillende gerechten, geheel naar uw smaak. Hierbij kunt u denken aan Twents rund en gevogelte, daarnaast divers verse, luxe vissoorten; heerlijk genieten met familie en vrienden! Fox maakt volgens de laatste trend ‘slow food’: langzaam gegaard vlees, dat bijna van uw vork afvalt.

Dessert

Heeft u nog een gaatje vrij? Dan presenteert het keukenteam van Fox een grand dessert met verschillende soorten roomijs met warme kersen, vers en gekonfijt fruit, crème brulee, panna cotta, tiramisu en verschillende huisgemaakte mousses. Natuurlijk worden er heerlijke verse wafels gebakken.

Fox presenteert dit paasdiner voor € 45,00 per volwassene, kinderen 4-12 jaar € 2,50 per levensjaar (prijzen exclusief alle dranken).

Voor meer informatie en reserveringen neemt u hier contact op.

Paasbrunch € 38,50 per volwassene

  • Eerste paasdag om 10.30 tot 12.30 uur (nog enkele tafels). 
  • Eerste paasdag om 13.30 tot 15.30 uur (nog enkele tafels).
  • Tweede paasdag om 10.30 tot 12.30 uur (nog voldoende plaatsen).
  • Tweede paasdag om 13.30 tot 15.30 uur (40% volgeboekt).

Koffietafel

Voor de kleine zoete trek vindt iedereen aan onze koffietafel wel iets: naast koffie en thee staat er een overvloed aan zoete heerlijkheden als soesjes, donutbarretje, en minigebakjes opgesteld. Smullen dus!

Soepen 

Fox zet deze paasdagen een heerlijke heldere soep voor u klaar, tezamen met een dagverse gebonden soep. Natuurlijk ontbreken talrijke garnituren als soepstengels en broodjes niet.

Broodbar

De broodbar is extra uitgebreid dit jaar: achter deze bar maken de jongens van Fox heerlijke, luxe belegde mini-broodjes voor u klaar, zoals mini-croissants met ham en kaas en broodjes gezond. Leuk om even te proeven! De jongens staan u graag te woord om uitleg te geven. Voor de liefhebbers staan er tosti-ijzers, en losse broodsoorten zijn ook aanwezig, zodat u ook zelf uw broodje kunt beleggen met verschillende zoetwaren, kaas of vleeswaren. 

Saladebar 

Stelt u lekker uw eigen salade samen aan onze zeer uitgebreide saladebar! Verschillende verse slasoorten met zongedroogde tomaatjes, gemarineerde courgette, croutons, champignonnetjes, fetakaas, pitten, verschillende dressings en oliën en nog veel meer. Ook zijn er ambachtelijke  salades aanwezig die al door het team van Fox bereid zijn.

Het warme eiland 

Natuurlijk ontbreken de warme gerechten bij de brunch niet! Maakt u uw keuze uit heerlijke mini pancakes, broodjes warm vlees, een mini-hamburger of een van de andere warme lekkernijen. Direct vanaf de bakplaat kunt u ook genieten van onder andere een gebakken eitje of omeletten, gebakken door een van onze koks. 

Dessertbar 

Nog trek in en plaats voor een toetje? Verwent u zich bij Fox met een ijsje of één van onze heerlijke bavaroises. Zowel vers, als gekonfijt fruit is rijkelijk aanwezig, en natuurlijk worden er verse wafels gebakken! 

Fox presenteert deze paasbrunch voor € 38,50 per volwassene, kinderen 4-12 jaar € 2,10 per tien centimeter. De brunch is inclusief thee- en koffietafel, en exclusief alle overige dranken.

 

Voor meer informatie en reserveringen neemt u hier contact op.

 

 

 

Amuses diner
Hoofdgerechten pasen
Wafels paasbrunch
Broodjes paasbrunch
Zoetigheden paasbrunch
Team Pasen