Personeelsfeest Twente

Restaurant Fox: echt een unieke locatie

Een belangrijke mijlpaal gehaald of een zakelijk jubileum vieren? Dat doet u natuurlijk niet zonder uw personeel. Zij zijn tenslotte degene die ervoor zorgen dat er iets te vieren valt. Wat is er dan leuker om uw personeel op een unieke manier te verrassen met een personeelsuitje in Twente?

Twente is misschien niet de eerste plek waar u direct aan denkt wanneer u bezig bent met het organiseren van een personeelsfeest, maar onderschat locatie Fox niet! Door de vele activiteiten, de heerlijke gerechten en de mogelijkheid om te overnachten in één van de lodges is deze locatie een echte aanrader voor uw personeelsuitje in Twente.

Actief of gewoon genieten, alles is mogelijk met uw personeelsuitje in Twente

Houdt uw personeel van een actieve dag? Dan biedt Fox heel veel mogelijkheden. Wat dacht u van een twee durende tour op een ouderwetse Solex? Zo ziet u gelijk iets van Twente. Na de Solextour nog energie over? Wat dacht u van bumperball? Na deze activiteiten is het lichamelijk energielevel misschien al iets gedaald, maar is er nog genoeg tijd over om de geest te triggeren.

De buitenlucht in Twente maakt hongerig en daarnaast verbindt eten mensen altijd. Het perfecte personeelsfeest in Twente mag dan ook zeker niet voorbij zijn voordat er is genoten van een heerlijk diner. Of u er nu voor kiest om dit in buffetvorm te doen, een uitgeserveerd diner of gewoon lekker genieten van de beste gerechten afkomstig van de barbecue, alles is mogelijk op de locatie van Fox.

Actuele foto’s bewonderen en op de hoogte blijven? Volg ons op Facebook!

Een goede afsluiter is het halve werk

Na zo’n intensieve dag mag het personeelsuitje in Twente nog niet voorbij zijn. Voor de liefhebbers is er de mogelijkheid om ook te blijven overnachten. In een trendy en royale lodge kan uw personeel bijkomen van een mooi personeelsfeest in Twente. De lodge is ontworpen door Piet Boon en is voorzien van alles wat uw personeel nodig heeft om even lekker bij te komen.

De overnachting is uiteraard ook handig wanneer u er een meerdaags personeelsuitje in Twente van maakt. Zo hoeft niemand in de avond meer naar huis te rijden en is iedereen weer fit voor de volgende dag.

Meer informatie

Wilt u binnenkort ook een personeelsfeest organiseren en komt u graag naar Twente? Dan bent u bij ons van harte welkom. Heeft u zelf een leuk idee voor uw personeelsuitje in Twente? Laat ons dit dan weten, wij kijken graag naar de mogelijkheden.

Voor meer informatie en alle mogelijkheden die onze locatie u te bieden heeft, adviseren we u om even contact op te nemen. Samen maken we van uw personeelsuitje een feest waar iedereen nog lang over praat.

Stoer eten: Streekproducten uit Twente: Oorspronkelijk, Eerlijk en Rijk van smaak