Restaurant nabij Tilligte

Restaurant Fox: echt een unieke locatie

Houdt u van lekker eten? Kijkt u uit naar een avond vol gezelligheid en heerlijke gerechten? Dan mag u dit restaurant in de buurt van Tilligte zeker niet missen. Door een samenwerking met 13 verschillende boerenbedrijven, zijn de producten die worden gebruikt voor de gerechten echte streekgerechten. De liefde voor verse ingrediënten merkt u meteen. Niet alleen in de smaak van de gerechten, maar ook door de open keuken die het restaurant vlakbij Tilligte heeft. Terwijl u geniet van de diverse gerechten die à la minute voor u en uw gezelschap worden bereid, krijgt u gelijk een uniek kijkje in de keuken.

Naast deze gerechten zijn er nog veel meer mogelijkheden. Zo kunt u samen met uw gezelschap ook genieten van een dinerbuffet of een uitgebreide brunch. Geniet van een livecooking dinerbuffet en vergeet zeker niet de amusebar voor de allerlekkerste voorgerechten. Ook de saladebar en de gerechten van de Green Egg mogen tijdens dit buffet niet ontbreken. Als afsluiter kunt u genieten van een groot assortiment nagerechten welke door middel van een grand dessert worden gepresenteerd.

Ook met de kleine gasten houden we rekening. Naast dat zij voor een gereduceerd tarief mogen eten, is ook tijdens de dinerbuffetdagen de binnenspeeltuin geopend. Eten bij dit restaurant vlakbij Tilligte is voor iedereen een feestje!

De lekkerste brunch ontdekt u bij dit restaurant in Tilligte

Een diner is altijd leuk, maar vergeet vooral de brunch niet. Een leuke kans om samen met familie of vrienden te genieten van heerlijke gerechten en dat gewoon op de zondag. Tijdens de brunch kunt u genieten van diverse soorten soep, stelt u uw eigen salade samen en daarnaast is er een ruime keuze in brood en beleg. Ook voor de liefhebbers van warme gerechten is er genoeg keuze. U kunt kiezen uit gehaktballetjes, vis, omelet en nog veel meer. Om de brunch af te sluiten is er natuurlijk ook een dessertbuffet waar ook volop keuze is voor iedereen. Deze zondagen staan in de omgeving dan ook bekend en is niet alleen leuk op een ‘normale’ zondag, maar zeker ook als u iets te vieren heeft!

Actuele foto’s bewonderen en op de hoogte blijven? Volg ons op Facebook!

Allergie of dieetwensen zijn geen enkel probleem

Heeft u speciale dieetwensen of kunt u niet alles eten vanwege een allergie? Ook dan bent u van harte welkom bij dit restaurant in de buurt van Tilligte. Naast de openkeuken heeft dit restaurant namelijk ook een speciale dieetkeuken. Vanuit hier worden de heerlijkste gerechten voor u geserveerd waarbij wij uiteraard rekening houden met uw wensen en allergieën.

Komt u binnenkort een keer bij ons eten en genieten van onze mooie locatie? Neem dan vooraf even contact met ons op, we zouden het jammer vinden als we u moeten teleurstellen!

Stoer eten: Streekproducten uit Twente: Oorspronkelijk, Eerlijk en Rijk van smaak