Restaurant Twente

Restaurant Fox: echt een unieke locatie

Midden in een groene omgeving bevindt zich dit unieke restaurant in Twente. Niet alleen voor heerlijke en pure gerechten kunt u hier terecht, maar zeker ook voor dinerbuffetten, feesten en natuurlijk om te trouwen. Houdt u van lekker eten, bent u op zoek naar een mooie locatie voor een feest of wilt u graag ergens eten waar het ook toegankelijk is voor de kinderen? Restaurant Fox in Denekamp heet u van harte welkom.

Geniet van heerlijke streekproducten bij een bezoek aan dit restaurant in Twente

Bent u een liefhebber van goed eten? Dan houdt u er vast ook wel van wanneer de gerechten op uw bord echte streekproducten zijn. Restaurant Fox, in Twente, werkt samen met maar liefst 13 boerenbedrijven. Deze samenwerking zorgt ervoor dat u er zeker van kunt zijn dat de gerechten die u bestelt echt producten zijn uit de streek. Het begrip vers staat hoog in het vaandel in dit restaurant nabij Twente en dat merkt u direct.

Kom even lekker bij midden in een groene omgeving

Uit eten gaan is niet alleen om de maag te vullen, dat kunt u tenslotte overal. Uit eten gaan is een beleving en dan is het fijn dat de omgeving daaraan meewerkt. Restaurant Fox in Twente is een restaurant gelegen in een hele groene omgeving. Afgezien van de locatie die zeker al meewerkt aan de beleving, gaat dit restaurant nog net even verder. Direct vanuit uit de open keuken worden a la minute verse gerechten voor u bereidt. De bediening staat u graag vriendelijk te woord en de entourage van het restaurant heeft een eigentijdse uitstraling. Hierdoor wordt uw bezoek aan dit restaurant vlakbij Twente er zeker eentje die u nog lang zult heugen.

Feesten, partijen en bruiloften

Heeft u binnenkort iets te vieren? Is er iemand jarig of heeft u met uw bedrijf een belangrijke mijlpaal behaald? Dan is dit restaurant in de buurt van Twente een echte aanrader om een bezoek aan te brengen.

Gaat u binnenkort trouwen? Allereerst natuurlijk gefeliciteerd! Deze dag komt maar eenmalig voor en daarom is het belangrijk dat er goed geluisterd wordt naar uw wensen. Komt u gerust langs op de locatie van restaurant Fox. U kunt met eigen ogen bekijken wat wij voor u kunnen betekenen. Wij helpen graag om uw grote dag bijzonder te maken.

Actuele foto’s bewonderen en op de hoogte blijven? Volg ons op Facebook!

Ook aan de kleintjes is gedacht

Als ouder kunt u niet altijd onbekommerd genieten van een hapje eten buiten de deur. De kinderen hebben hun eigen verhalen en zitten natuurlijk vol energie. Bij dit restaurant nabij Twente weten we daar raad mee. Terwijl u heerlijk kunt genieten van de lekkere gerechten, kunnen uw kinderen zich vermaken in de binnenspeeltuin. Een win-winsituatie voor allemaal!

Diversiteit aan heerlijke gerechten, ook voor mensen met speciale dieetwensen

Niets is zo vervelend om ergens te zitten en er dan pas achter komen dat er voor uw speciale dieetwensen eigenlijk geen gerechten zijn. De chef-kok van restaurant Fox begrijpt dit als geen ander. Om die reden is er dan ook een speciale dieetkeuken aanwezig. Zonder extra kosten kunt ook u genieten van de lekkerste gerechten op een pure manier klaargemaakt en passend bij uw dieet!

Komt u gezellig langs?

Bent u benieuwd naar ons restaurant? Wij heten u van harte welkom in ons restaurant in Twente. Wij zorgen er graag voor dat u samen met uw gasten kunt genieten van een belevingsvolle avond en verzorgen u dan ook graag tot in de puntjes.

Heeft u specifieke vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wilt u graag bij ons komen eten? Dan adviseren we u wel even van tevoren te reserveren om teleurstelling te voorkomen.

Stoer eten: Streekproducten uit Twente: Oorspronkelijk, Eerlijk en Rijk van smaak