Teamuitje Twente

Restaurant Fox: echt een unieke locatie

Een teamuitje is iets waar jullie allemaal naar uitkijken. Of het nu een zakelijk teamuitje is of van de plaatselijk sportvereniging. Het doel is altijd hetzelfde: nader tot elkaar komen in een andere setting. Het is dan ook belangrijk dat hier goed over nagedacht wordt en dat het vooral past bij het team. Een teamuitje in Twente is een uitje waar iedereen het nog lang over zal hebben.

Lekker eten of actief dit teamuitje in Twente heeft het allemaal

Het is lastig om altijd te voldoen aan alle eisen van het hele team. Daarom is het prettig dat u een teamuitje organiseert waarbij er heel veel mogelijk is. Laat de ene groep lekker scooterrijden terwijl de andere groep deelneemt aan de Twentequiz. Zo is er voor iedereen iets te beleven en dat is uiteindelijk het doel van een teamuitje toch?

Restaurant Fox is de locatie voor een teamuitje in Twente. Er zijn heel veel mogelijkheden als het aankomt op actieve activiteiten, maar ook gewoon lekker eten en met zijn allen zijn is mogelijk. In de zomer een heerlijke plek om samen te genieten van een barbecue, terwijl er in de winter ook een winters menu mogelijk is. Het teamuitje moet natuurlijk wel op een leuke manier worden afgesloten en ook daar is over nagedacht. Zo kunt u samen met uw team de avond afsluiten met een theaterdineravond, een optreden van een gastartiest of als echt hoogtepunt een helikoptervlucht.

Laat uw team overnachten

Na een actieve dag waarbij iedereen elkaar weer op een andere manier heeft leren kennen, met als afsluiter een lekker diner of een swingende dansavond, is het natuurlijk fijn dat iedereen ook kan overnachten. De locatie van Fox biedt uw team ook deze mogelijkheid. Sluit de dag met elkaar af en geniet van welverdiende rust in een groene omgeving. De volgende dag kan uw team, dankzij dit teamuitje in Twente, er weer helemaal tegenaan.

Actuele foto’s bewonderen en op de hoogte blijven? Volg ons op Facebook!

Ontdek Twente

Een teamuitje in Twente heeft heel veel te bieden. Of u nu kiest voor een Hollandse themavond of met de groep een tour door Twente op de Solex met een overnachting in één van onze lodges? Het kan allemaal op de locatie van Fox. Naast alle buitenactiviteiten biedt deze locatie ook de mogelijkheid tot het boeken van zalen. Handig voor een motivatietraining of andere bijscholing.

Heeft u zelf een idee voor een teamuitje in Twente? Laat ons dit dan gerust weten. Wij denken graag met u mee. Wilt u graag meer weten over onze faciliteiten voor een teamuitje of de overnachtingsmogelijkheden? Neemt u dan contact met ons op. Samen maken we er een bijzonder teamuitje in Twente van!

Stoer eten: Streekproducten uit Twente: Oorspronkelijk, Eerlijk en Rijk van smaak