Trouwlocatie Twente

Restaurant Fox: echt een unieke locatie

Trouwen is een bijzondere gelegenheid, niet één die heel vaak terugkomt. Het is dan ook belangrijk dat deze dag alle ingrediënten heeft die jullie samen met uw toekomstige partner, familie en vrienden in gedachten hebben. De één weet al jaren wat hij of zij graag wil op deze grote dag, de ander laat het op zich afkomen.

Nederland heeft heel veel trouwlocaties en het kan dan ook lastig zijn om daarin een keuze te maken. Hebben jullie jezelf al de vraag gesteld wat jullie graag allemaal willen? Mag alles zich op één locatie afspelen of willen jullie meerdere locaties af gaan op de grote dag? Twente is natuurlijk een prachtig gebied, waar er ook heel veel mogelijk is. Iedere trouwlocatie in Twente biedt iets anders, het is aan jullie om de beslissing te nemen.

Alles op één plek bij deze trouwlocatie in Twente

Jullie voorkeur kan uitgaan naar verschillende locaties, maar is dit omdat jullie bang zijn dat niet alles op één locatie mogelijk is? Deze trouwlocatie in Twente biedt jullie namelijk alles aan. Het is niet alleen een feestlocatie, maar is goedgekeurd als officiële trouwlocatie waardoor alles, van plechtigheid tot aan diner en feest, hier kan plaatsvinden. Geen tijdschema omdat de volgende locatie wacht, geen problemen wanneer iets uitloopt, maar gewoon lekker genieten van deze belangrijke dag. Dat is toch wat ieder bruidspaar het allerliefste wil?

Alles is mogelijk bij restaurant Fox

Als we het dan hebben over dé trouwlocatie in Twente, dan hebben we het natuurlijk over restaurant Fox. Willen jullie graag een speciaal thema? Geen enkel probleem, wij zorgen ervoor dat het thema doorgevoerd wordt in alles op jullie grote dag. Dromen jullie over een echte buiten bruiloft met grote tafels waar iedereen aan kan plaatsnemen? Ook dat is mogelijk bij de trouwlocatie in Twente. Terwijl jullie gasten genieten van de heerlijke gerechten die worden bereid in een van de foodtrucks, genieten jullie van alles wat deze mooie dag te bieden heeft.

Actuele foto’s bewonderen en op de hoogte blijven? Volg ons op Facebook!

Geen stress? Geef alles uit handen

Het organiseren van een bruiloft, ook op een locatie in Twente, kan voor jullie als bruidspaar veel stress opleveren. Restaurant Fox heeft gelukkig hele goede samenwerkingspartners waaronder weddingplanners en ceremoniemeesters. Jullie hoeven dus enkel je bezig te houden met jullie wensen. Wij zorgen, samen met een professioneel team, ervoor dat jullie grote dag ook echt zo wordt als jullie van tevoren hebben aangegeven. Niets is zo prettig als persoonlijk contact, dat begrijpen wij. Het is tenslotte jullie grote dag en alles moet tot in de puntjes verzorgd zijn. Niet alleen jullie als kersvers bruidspaar gaan de hele dag genieten, ook jullie gasten praten hier nog lang over.

Een bijzondere entree

Restaurant Fox, trouwlocatie in Twente, heeft al een bijzondere entree. De lange oprijlaan omringd door heel veel bomen geeft jullie aankomst al net even dat beetje extra. Willen jullie een nog unieke aankomst? Per limousine, koets of misschien zelfs per helikopter? Vertel ons jullie wensen en wij gaan ons best doen om te zorgen dat ook deze droom uit kan komen.

Unieke locatie midden in groene omgeving

Deze trouwlocatie in Twente heeft een unieke ligging. Omringd door een groene omgeving met een grote vijver zijn de mogelijkheden voor jullie bruiloft enorm. Trouwen in Twente in de zomer met fakkels aan het water of midden in de winter behaaglijk warm met een winters thema, alles is mogelijk. Laat u verrassen door onze mooie locatie waar wij graag uw droombruiloft werkelijkheid laten worden.

Willen jullie trouwen in Twente? Zijn er vragen over de mogelijkheden op onze trouwlocatie of willen jullie de bruiloft plannen bij ons? Neem dan contact op, wij maken graag een afspraak met jullie.

Stoer eten: Streekproducten uit Twente: Oorspronkelijk, Eerlijk en Rijk van smaak