Uit eten Denekamp

Restaurant Fox: echt een unieke locatie

Misschien gaat er niet direct een lampje branden wanneer u Denekamp hoort, maar wanneer we zeggen Twente dan valt het kwartje vast al sneller. Waarom u zeker weten een keer uit eten moet gaan in Denekamp? Omdat in een prachtige groene omgeving restaurant Fox gelegen ligt. Met een groot terras aan de vijver een heerlijke plek om uw zomerse dag af te sluiten. Ook in de winter is dit restaurant zeker een aanrader. Met een eigentijdse uitstraling en een open keuken voelt u zich hier direct op uw gemak. Echter niet alleen de uitstraling maar ook de gerechten zorgen ervoor dat u dit restaurant in Denekamp niet snel gaat vergeten.

Uit eten in Denekamp is bij restaurant Fox meer dan alleen eten. Het is een beleving voor het hele gezelschap. Heeft u iets te vieren of gaat u trouwen? Kom dan zeker de locatie eens bekijken zodat u weet wat er allemaal mogelijk is.

Uit eten in Denekamp is leuk voor jong en oud

Uit eten met kinderen is niet altijd een goede match. Logisch, waar u lekker wilt genieten van het eten en een goed gesprek vervelen de kinderen zich al snel. Bij restaurant Fox is hier over nagedacht. De kinderen kunnen zich goed vermaken in de binnenspeeltuin terwijl u samen met uw gezelschap geniet van uit eten in Denekamp. Zijn de kinderen uitgespeeld? Dan kunnen ze zelf hun eigen eten uitkiezen bij het dinerbuffet.

Het dinerbuffet is voor iedereen leuk. U kunt genieten van heerlijke voorgerechten die allemaal vers worden bereid. De keuze in hoofdgerechten is groot waardoor er altijd voor iedereen iets lekkers te vinden is. Het nagerecht wordt geserveerd als een grand dessert, nog meer keuze voor iedereen! Zo wordt uit eten in Denekamp voor jong en oud echt een avond uit.

Actuele foto’s bewonderen en op de hoogte blijven? Volg ons op Facebook!

Genieten van streekproducten

Tegenwoordig houdt iedereen van goed eten, maar willen we wel graag dat alles vers voor ons wordt klaargemaakt. Daarnaast is de herkomst van de producten ook steeds belangrijker voor mensen. Restaurant Fox heeft geluisterd naar haar gasten en is een samenwerking aangegaan met 13 boerenbedrijven. Door deze samenwerking zijn de gerechten die worden geserveerd echte streekgerechten.

De open keuken biedt de gasten een letterlijk kijkje in de keuken. U ziet live de chef alle gerechten bereiden. De passie is niet alleen te proeven in de gerechten, maar ook te zien met uw eigen ogen. Naast de open keuken heeft restaurant Fox ook een dieetkeuken. Hier worden alle gerechten bereid voor onze gasten met een dieetwens of allergie. Wij vinden het belangrijk dat al onze gasten kunnen genieten van onze gerechten. Uit eten in Denekamp wordt op deze manier voor iedereen een echte beleving.

Komt u binnenkort gezellig bij ons eten? Neem dan wel even vooraf contact met ons op zodat wij zeker weten dat wij u kunnen ontvangen.

Stoer eten: Streekproducten uit Twente: Oorspronkelijk, Eerlijk en Rijk van smaak