Over Restaurant Fox

Eet - Drink - Geniet. Dat zijn de speerpunten van Fox!

Fox werkt uitsluitend met verse producten en stelt hoge eisen aan de kwaliteit van de service. Bij Fox is alles mogelijk; of het nu gaat om tapas of stamppot, Fox is van alle markten thuis. Meerdere keren per jaar worden beurzen bezocht en nieuwe trends onderzocht en doorgevoerd.

STOER eten: Stoer is een project van Fox waarbij de het gaat om Streekproduct uit Twente Oorspronkelijk en Eerlijk en Rijk van smaak. Fox werkt samen met maarliefst 13 bedrijven (leveranciers) uit Twente van boer tot Mustard company uit Enschede. Fox handelt daarnaast volgens een strikt MVO en kiest altijd zijn leverancier uit de omgeving daarom zijn ook onze lodges gebouwd met locale bedrijven. www.foxlodges.nl

Bij Fox kunt u meer dan heerlijk uit etent gaan: u kunt ook een volledig verzorgde bruiloft organiseren, een actief personeelsfeest houden of vergaderen met een bijzondere vergaderbreak.

Voor alle activiteiten geldt dat Fox constant op zoek is naar nieuwe idee├źn, en ddeze in aantrekkelijk geprijsde arrangementen giet om zo ook van uw partij een feest te kunnen maken!

Klik hier voor de historie van Fox en hier voor meer informatie over de plaats waar Fox gesitueerd is.

Voor meer informatie kunt u bellen met +31(0)541-354100 (di-zo 1000-21.00 uur) of kunt u terecht op ons contactformulier.